2024. január 18.barátokkal járt itt 55Többször is jártam már itt, barátnős beszélgetésekre, randizni, gyerekekkel. Szuper az ár-érték arány, nagyon hangulatos a hely és kedves, figyelmes a kiszolgálás. Kávézó létére néhány meleg ételből is lehet választani, sőt napi menü és kéthetente változó menüsor is van. Nyilván nem egy étterem, de sokkal több egy kávézónál, imádom!
2023. október 16.a párjával járt itt 55Határozottan más érzés, mint egy standard szálloda, és ügyesen ki is használják pl. a QR kódos palotafelfedező játékkal, amivel a pincétől a toronyig bejártuk a szállót. (ilyen keskeny csigalépcsőn még nem jártam :)) Szuper kiszolgálás, kedves személyzet és bónuszpont a választható programokért, mint a kisvasutas ehető erdő túra.
Érdekes
2023. október 5.a párjával járt itt 45Nagyon érdekes volt látni a pisztrángtenyésztést, és a halakat, amiker különösen finoman készítenek el, bár nem szabad leülni, és a pincért várni, hanem a bódéhoz kell menni rendelni.
2023. október 5.a párjával járt itt 55Gyönyörű, páratlan kilátás a szépséges palotaszállóra és a környező hegyekre-erdőre. Kifejezettesn kellemes feltúrázni, de esők után a túrabakancs elengedhetetlen.
2023. október 5.a párjával járt itt 55Szuper séta a függőkerten le, többször is találkozni a vízeséssel és érezni a vízpermetet. Meglepően magas a vízesés.
2023. október 5.a párjával járt itt 55Szuper kedvesek voltak a felszerelésbérlésnél, mindent megmutattak, majd a pálya kezdetén a használatát is élesben (mi nem kértünk vezetést). Izgalmas volt végigmászni :)