2019. január 9.a párjával járt itt 35 2018 őszi nyaralásunk alkalmával tértünk be ebédelni a Szalma Csárdába ebédelni. Megtetszett a hely, hogy ebéd közben nézhetjük a Dunát. Pisztrángot szerettem volna enni, ami az étlapon szerepelt, de valójában nem volt, lecseréltem csirkemellre. Az ételeink nem voltak rosszak, átlagosnak mondható.
Ami nagyon nem tetszett, hogy a tányérainkon díszítésként felhasznált vastag húsú zöld paprika rettentő erős volt. Beleharapva,nem tudtam hirtelen, hogy hova köpjem. Ezt azért közölni lehetett volna, ugyanis kinézetre nem tűnt erős fajtának.
2018. április 22.a párjával járt itt 55 Már harmadik alkalommal voltunk a szállodában, mert meg voltunk elégedve az előbbi alkalmakon is. Most valami miatt a számítógépes rendszerük euróban hozta a forint utalásomat, így ezer pár száz forinttal többet kellett fizetnünk, de ezért felajánlották az ingyenes parkolást. A parkolóhely a megbeszéltek szerint foglalva volt érkezésünkkor.
Mint eddig is, mindennel meg voltunk elégedve. Az ételek finomak, a fürdő kellemes és családias légkörű. Reméljük még lesz alkalmunk visszatérni.
Hotel Európa Fit válasza
Kedves Vendégeink!
Köszönjük, hogy ismét szállodánkat választották és a kitűnő értékelést is! Minden részlegen azon fáradozunk, hogy vendégeinknek a lehető legkellemesebben teljen a pihenésük. Az Önökéhez hasonló dicsérő szavak további motivációt adnak munkánkhoz.
Kollégáink nevében is kívánunk Önöknek minden jót és reméljük, hogy hamarosan újra ellátogatnak hozzánk!
2018. április 23., Hotel Európa Fit, vendégkapcsolati manager
2017. december 3.egyedül járt itt 55 Két napos tanfolyamon voltam Budapesten. Nem akartam este haza, reggel pedig vissza autózni, ezért kerestem egy csendes helyen lévő szállást egy éjszakára. A panzióban kapott szoba erre a célra tökéletes volt. Közel van a Budai bevásárló központ, ahol kényelmesen lehet vacsorázni is. A szobához tartozik mini konyha ha valaki önellátó pár napot szeretne itt tölteni.
A háziasszony barátságos, a berendezés új. Úgy érzem jó választás volt.
2017. december 3.gyerekekkel járt itt 25 Párommal és unokánkkal töltöttünk 2 éjszakát a szállodában, így 3 ágyas szobát foglaltunk. A szobába belépve tapasztaltuk, hogy 2 személyre van elkészítve, a pótágyként szolgáló fotelágy ki sincs húzva. Szóltam a recepción, elnézést kért a hölgy és adott egy paplant, párnát, ágynemű huzatot.
Felajánlottam, hogy megoldjuk a huzatozást, ennyi belefér. Fura hűvös csapott meg, amikor a szobába léptem, a folyosón melegebb volt. Kiderült, sem a szobai, sem a fürdőszobai radiátor nem meleg. Visszamentem a recepcióra 17 óra 30 perckor, ahol a szolgálatban lévő hölgy mellett ült a főnöke is. Mondtam a szobaszámot, közölték,hogy már az előző vendég is kapott egy villanyradiátort, amit mi is megkaptunk. Kettő órával később - szerencsénkre- egy másik szobából is jelezték, hogy nincs fűtés a fürdőben, ekkor bekopogott a főnök és lelégtelenítette a fürdőszobai radiátort. Mondta, a szobaival az a probléma, hogy előző nap jelezték a hibát. Na ebben a mondatban nem találtam összefüggést. A szálloda nem volt tele, sőt vasárnap éjszaka kongott a kevés vendégtől, mégsem ajánlottak fel másik szobát. Meg sem kérdezték mennyire nyugodtan aludtam a villanyradiátort ki-be kapcsolva egész éjszaka. Sem tusfürdő sem szappan nem volt a tartókban.
2017. december 2.a párjával járt itt 45Pilisi nyaralásunkról hazafelé két éjszakát töltöttünk a szállodában. Kissé meglepő volt a körfolyosóról nyíló szoba, a szállodai szobában talált felszerelt konyha. A szobához tartozó kertre néző erkély nagyon hangulatos. Ami nem tetszett, az hogy a mellékhelyiség ablaka a körfolyosóra nyílik, a két ágyas szoba ágyai nem egymás mellett vannak és elég kényelmetlenek voltak.
2017. december 2.a párjával járt itt 45Nyaralásunk első estéjén itt vacsoráztunk párommal. Az étel rendben volt, nem kellett rá túl sokat várni, a pincér kedves. Nem sok jót olvastam erről az étteremről az oldalon, de szerintem hangulatos kis hely. Kár, hogy nem nyáron jártunk náluk, így nem tudtuk megkóstolni a kemencés ételeket, de az étlap bőséges választékot tartalmazott elfogadható áron.
2017. június 23.a párjával járt itt 45 Párommal elmentünk Balatoni lakhelyünkről az Igali gyógyfürdőbe 1 napot eltölteni. Az Iluska Étteremben ebédeltünk, mint tavalyelőtt, ugyanis akkor is meg voltunk elégedve az étellel és a kiszolgálással. Az étlapot nézegetve viszont felkaptam a fejemet.
Az is visszataszító volt számomra, amikor Balatonbogláron a hekk fenti elnevezésére azt mondta a halsütős, hogy Balaton parton áruljuk, na de Igalban miért kell a hekket balatoninak titulálni?
2017. június 15.a párjával járt itt 55 Miskolc tapolcai hosszú hétvégénket Lillafüreden kezdtük. Az Erdei halsütőben ebédeltünk, ahol tavaly szeptemberben is ettünk már. A pisztrángot sehol máshol nem sütik ilyen jól. A következő napon a szállodai félpanziós vacsoránkat inkább kihagytuk és szintén a halsütőben vacsoráztunk.
Gyereknap lévén a halsütő személyzete estére már holt fáradt volt, de a kiszolgálás minősége, a megszokott barátságos maradt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2017. június 14.a párjával járt itt 25 Az utcáról hangulatos, zenés helynek tűnt. Helyet foglaltunk a nem túl igényesen megterített asztalnál. Az ételekből tudni kell választani, hogy jó is jusson. Az én rizottóm ehetetlen volt, szerintem megsavanyodott, a férjem rizséből ettem. A pincér rövid nadrágban, aminek farzsebéből húzza elő a sörbontót.
A bejáratnál kalitkában kisnyúl a napi ürülékével alatta, amiről a legyek tetszőleges helyre szállnak. Jó hogy csak távozáskor láttuk.
2017. június 14.a párjával járt itt 45 A Zenit panzióban foglaltunk szállást egy szállásközvetítő oldalon [moderálva - a szerk. ] keresztül. A Panzió az igényeinknek megfelelő volt, csalódást nem okozott a szoba. Az viszont számomra nagyon visszatetsző volt, hogy a bőségesnek hirdetett reggelibe nem fér bele egy presszó kávé ára, csak a hosszú kávé.
A presszót felírják a szobához és fizetendő. Félpanziós csomagunkban a vacsorát a közelinek mondott / minden relatív/ Tusculanum Étteremben szolgálták fel, aminek színvonala messze elmarad a panzióétól. Számunkra ez a hely a csomag összbenyomását lehúzta, persze nem tudom, hogy az étterem választás a panzió, vagy a szállásközvetítő [moderálva - a szerk. ] választása?