2016. december 30.egyedül járt itt 35 Egyszer s máskor férjem kérésére szoktam hazavinni vacsorára való sült halat a halsütőből. Amikor magamnak vettem halászlét, kérdeztem van-e halszelet ami nem zsíros, azt mondták, picik, ezért nem zsírosak. Hát a macskának nem volt türelmem kiszálkázni. A halászlé leve sem közelítette meg az éttermi kategóriát.
Nos a sültek finomak, de halászlé helyett csak halleves címen szabadna árulni a fagyasztásból felengedett valamit. A kiszolgálás a hölgy hangulatától függően vagy teljesen jó, vagy inkább kifordító.
2016. december 22.a párjával járt itt 45 Átutazóban Mátrafüreden betértünk ebédelni. Az étterem nem volt tele, gondoltuk, hogy a tervezett időben tovább tudunk indulni. A rendelést helyet foglalásunk után rögtön felvették. Miközben egyre éhesebben vártuk ebédünket, rájöttünk, hogy akik előttünk érkeztek asztalonként 20 perc különbséggel kapták meg ételüket.
4 asztal volt előttünk, így pont egy órát vártunk a sorunkra. Akik türelmetlenül reklamáltak, azoktól a pincér udvariasan kért elnézést, hogy csak egy szakács van. Az étel egyébként finom volt, de már nem tudtuk élvezetesen elfogyasztani.
Sástó Étterem válasza
Köszönjük az értékelést.
2017. augusztus 22., Keszthelyi László, tulajdonos
2016. december 22.a párjával járt itt 55Éves pihenésünket szeretjük olyan helyen tölteni, ahol nem zavar minket más. Hát ez pont ilyen. Nyugodt csendes, tiszta kis házikó kedves ,segítőkész háziakkal. A rendezett udvaron kinti étkező biztosítja a nyugodt vidéki hangulatot. A falu elhelyezkedése jó, és számomra nagyszerű volt, hogy helyben volt természetes forrás, aminek vize iható. Ajánlom mindenkinek aki csendre vágyik,mint mi, akik csendes helyen lakunk is.
2016. december 22.a párjával járt itt 45 A szálláshely összességében tetszett, de a fürdő tisztasága nem volt a legtökéletesebb. Az ágymatrac olyan kényelmetlen volt első éjjel,hogy átköltöztem a kihúzható pótágyra, ami jó volt. A kényelmetlenségeket ellensúlyozta a nagyszerű konyha. Ízletes ételek, gyors kiszolgálás.
Ami nagyon furcsa volt, hogy a svédasztalos reggelibe nem fért bele a kávé, azt külön kellett fizetni. Eddig ilyet félpanziós helyen még nem tapasztaltam. Ha még egyszer visszatérek, akkor másik szobát kérek az ágy miatt.
2015. december 28.a párjával járt itt 35 Már 10 éve járunk decemberben Sárvárra. Tavaly tértünk be először a Wolf Hotel éttermébe vacsorázni. Férjemmel mindketten hagymás rostélyost kértünk. Nagyon rendben volt minden szempontból. A hús puha, ízletes, a hagyma ropogós, a hozzá kért káposztasaláta is finom volt. Gondoltuk idén is megismételjük ezt a jó érzéssel eltöltött vacsorát.
Örültem, hogy volt az étlapon a kívánt étel, de most csak én kértem azt. Férjem talán érezte, nem lesz jó. A hús széle valamennyire ehető volt, a közepe felé haladva kemény, ízetlen mócsingos és félig nyers. Lehet, hogy már ott kellett volna reklamálni, de diszkréten letakartam a maradékot hagymakarikákkal. Ha szakácsot váltott az étterem, akkor váltson újra. Valaki talán ellenőrizze az alapanyagot, mert a rostélyos nem a mócsingról szól. Ennek ellenére szeretnénk még ott vacsorázni, ha okulnak ebből a véleményből.
2015. november 24.családjával járt itt 35 Idén is mint tavaly Márton nap környékén tértünk be ebédelni ebbe az étterembe. Hely alig volt, pincér segítségével találtunk. Az étlapot roppant sürgősen át kellett néznünk és gyorsan rendelni. Utána már semmi sem volt sürgős. 50 percet vártunk az ebédre a 6 éves unokával, aki jól tűrte az éhséget.
Fél óra várakozás után kaptunk 6 db diónyi pogácsát, de úgy tűnt, hogy étellel az előre lefoglalt asztaloknál ülőket szolgálták ki, akik folyamatosan érkeztek. Nem lett volna ezzel baj, ha előre tudjuk. Az ételek az átlagosnál drágábbak, és a minőségen érződik az összecsapottság. A csirkemell széle ehetetlenül sós, belül viszont sótlan. A toalettben nem volt papír, illetve tiszta nem, mert a koszos már kibuggyant a szemetesből. Össszeségében ezért nem volt érdemes ennyit várni.