2020. január 8.a párjával járt itt 45A hotel modern, tiszta. A személyzet kedves. A szilveszteri bekészítés nagyon figyelemre méltó, igazán jól esett. Javasolnám az érintettnek, hogy a lakosztályba a hálóba is szereltethetne fel TV készüléket.
Az éttermi ellátásnál felháborítónak tartom, hogy speciális étrenden élőknek felár ellenében készítik el a kívánt ételt.
2019. április 25.családjával járt itt 25 Csalódás. Foglaláskor nem erre számítottam. A Hotel és szolgáltatások leírásánál szerepel többek között a Paleo is. Nos, nem volt. Az ételeket megnevező táblán ott volt, de csak a desszertnél, hogy Paleo viszont az nem Paleo-s volt. 2 este tudtam volna desszertet enni, ha tényleg Paleo lett volna, a többi estén már elfogyott mire az étterembe értünk , csak a tálca állt üresen rajta a táblával.
A kinti medencét nem lehetett használni. Értem én, hogy nem volt még szezon, de ha döntsem én el, hogy használom vagy sem.
2014. május 19.gyerekekkel járt itt 552014. április végén jártunk a Hotelben, 2. alkalommal. A véleményünk továbbra sem változott, a Hotel szollgáltatásai kíválóak. Az ételek bőségesek, válsztékosak, finomak, a Wellnes részlegben minden korosztály kikapcsolódhat. A szobák tágasak, tiszták. Minden elismerésünk a Hotel dolgozóié. Bármikor szívesen visszatérünk és fogunk is! ! !
2013. november 20.gyerekekkel járt itt 55Nyíregyháza egyik legjobb étterme, ár-választék és minőség tekintetében. A svéd asztalos választás miatt minden vendég talál a szájízének megfelelő ízletes ételt ( levest, főételt, desszertet ). Nagyon családias körülmények között fogyaszthatjuk el ebédünket 11-15 óra között. Nagyon tudom ajánlani azoknak akik pl. a szombat délelöttött nem a főzöcskével akarják tölteni.
2013. november 20.a párjával járt itt 552013 októberében jártunk a szállodába. Több napra akartunk megszállni, sajnos csak 1 éjszakára volt szabad szoba, ami igazán kényelmes, tiszta, jól felszerelt. Az étteremben finom és gondolom választékos ételeket tálalták. Azért gondolom, mert amikor lementünk vacsarozázni, választék már nem nagyon volt és hajlandóságot sem láttam arra, hogy a fogyóan lévő vagy elfogyott ételeket pótolnák. Ettől eltekintve igazán jól éreztük magunkat.
2013. november 20.a párjával járt itt 35 1 hónapja jártunk Gyulán , kimondottan ajánlották az Öcsi és Fuszeket, így hát betértünk. Alapjában véve az ételek amit fogyasztottunk ízletesek voltak, a probléma inkább a választékkal volt, valamint a helyiség méretével. Amin változtatni lehetne egy kis világosságot, fényt bevinni a helyiségbe, mert így elég komor és rideg.
Ettől függetlenűl ajánlom a Gyulára látogatóknak, akik alacsony áron finomat szeretnének enni.