2019. augusztus 28.a párjával járt itt 35 Régen kinéztük már ezt a hotelt, mert kívülről nagyon tetszetős volt mind az épület, mind a közvetlen vízpart. A szálloda 4*superior besorolású, amit szerintünk az étterem meg is érdemel, illetve az árak. A személyzet kedves volt. A Wellness részleget nem használtunk, így arról nem tudunk nyilatkozni.
Bár az élővízi strand vize elég hínáros volt, így nem "csábított" fürdésre. Ami igazán nem tetszett, az a szoba tisztasága. Minimum 6 nagyobb, szőrös pókot sikerült megtalálnunk (este bújtak elő,a sötétítő függönyből), amiket muszáj volt elpusztítanunk, és a tetemeket még másnap este mikor visszaértünk, ugyanúgy találtuk a többi bogárral együtt (nincs szúnyogháló és bejöttek a fényre) a szőnyegpadlón. A terasz szintén nem látott takarítást már egy jó ideje, így nem csak a meleg, hanem a pókhálók és a poros székek miatt sem ültünk ki esténként. A recepción megreklamáltuk a takarítás hiányát, elnézést kértek, és intézkedtek az azonnali porszívózásról. Az "Év hotele" címért versenyeznek, valamint a hotel besorolása is arra engedne következtetni, hogy takarítás terén is hozzák a színvonalat, de sajnos ez nem így van. A fürdőszobában is végig ott lebegett a pókháló. A pókoktól, és pókhálótól eltekintve kellemes hely, a személyzet kedves, és szolgálatkész volt, és még egyszer a konyhájuk nagyon jó!
Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését, mely nagyon fontos számunkra!
A takarítással kapcsolatos jelzését sajnálattal olvastuk és rögtön megtesszük a szükséges lépéseket, hogy a jövőben hasonló probléma ne fordulhasson elő.
A kellemetlenségért szíves elnézését kérem!
Örömmel olvastam, hogy személyzetünkkel, éttermünkkel és konyhákkal elégedettek voltak.
Bízom benne, hogy a jövőben lesz még alkalmunk Önöket szállodánkban köszönteni és további kellemes élményekkel gazdagodhatnak.
Üdvözlettel:
Diamant Hotel Csapata
2019. szeptember 3., Diamant Hotel Conference, Spa & Family Resort, Diamant Hotel
2017. július 8.családjával járt itt 25 Szigetvár egyetlen működő szállodája. Mintha a múlt század 80-as, 90-es éveibe repítene vissza a szálloda hangulata. A szobákat felújították ugyan, de az ajtókra, és az ablakokra nem jutott már pénz. Légkondicionáló nincs a szobákban, de szerencsénkre legalább ventilátor volt.
Hűtőgép a folyosó végén,ahová bizalmi alapon lehet bepakolni a hűteni kívánt dolgokat. (Legalább 10 szobára jut ez az egy hűtő! )
A régies hangulatot a fiatal, kedves személyzet próbálja oldani. A felszolgált ételek finomak voltak, és elegendő mennyiségűek. Nagy előnye a szállásnak, hogy közel van a fürdő, és a vár.
2017. július 8.családjával járt itt 35A Panzió jó helyen található, felújított szállás. A személyzet kedves. Sajnos az első szinten lévő szobákban nincsenek légkondicionálók,ezért kánikulában a szobák gyorsan átmelegednek, az ablakokon nincs se roló, se sötétet adó függöny. A konyha minimálisan van felszerelve.
A recepción sajnos nincs a környék látnivalóiról prospektus, vagy térkép.
2017. július 7.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Akció keretében foglaltunk időpontot, és helyet. Nagyon szép helyen található a szállás. A személyzet kedves volt, a recepción segítettek a programok szervezésében, igaz a legtöbb helyre be kell jelentkezni időben, és hétközben kevesebb a lehetőség. (pl. kisvasút) Az ételek finomak voltak, a szobák kényelmesek, tiszták.
A kültéri medencében jól esett megmártózni a nagy melegben, bár kevésnek tűnt a hely, amint a külsős, és a szállás vendégei is hűsölni akartak. A "Plázs" jó ötlet, csak sajnos nagyon iszapos, így nem tudtuk azt élvezni, inkább a medencét választottuk. Egészében meg voltunk elégedve, szívesen ajánljuk másoknak is.
2014. június 8.barátokkal járt itt 35 Márciusban jártunk egy házaspárral a hotelben. A szobánk elfoglalásakor észleltük, hogy elfelejtették kiüríteni a fürdőszobai szemetest, ami még az előttünk járók szemetével volt teli. A fürdőköpeny sem volt kikészítve. A problémát jeleztük a személyzetnek, akik készségesen kijavították a hiányosságokat.
Az ételek finomak voltak, és nagyon jó volt, hogy az alakjukra vigyázók is találhattak olyan ételt, amit nyugodtan fogyaszthatnak. A konditerem is megfelel annak a célnak, hogy egy kicsit megmozgassa az ember magát. A fürdőrészleg személyzete is nagyon kedves volt. Ráckeve pedig nagyon hangulatos kisváros. Tetszett a piac, a szerb ortodox templom, a kis utcácskák, a Duna part.