2019. augusztus 21.családjával járt itt 55Három éjszakát töltöttünk el ebben a szép fekvésű holtelban a Kis-Duna parton. Nagyon szép modern ,igényes a szálloda. Az éttermi szolgáltatások kielégítőek,ízletesek az elkészített ételek. Két este is volt szerencsénk élőzenés szórakoztatásban. A személyzet segítőkész ,tisztelet tudó. Összességében egy nagyon kellemes hely.
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 55Csodás helyen fekszik a szálloda,lenyűgoző panoráma a dunakanyarra. Nagyon színvolnalas ,de árát is megkérik. Nagyon tetszett,hogy a gyerekere gondoltak vacsoránál színezővel,kifestővel illetve közvetlen az étterem mellett lévő játszó szobával. Ami kevésbé tetszett,hogy parkolásért is fizetni kellett. De ezt leszámítva ajánlom mindenkinek.
2016. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 25 A szállada új,szépen berendezett. Szerintem egy 4 csillagos szálloda nem spórol azon ,hogy a medencék ne legyenek fűtve! Állandóan szólni kellet ,hogy kapcsolják be mert meg lehet fagyni a vízben. Mindenki ezt kifogásolta,(hűvös esős idő volt éppen). Gyerek medence nincs csak egy nagyon kicsi jakuzzi.
8-órától lehet használni a wellens részleget,de a szauna nem működik,sem a gőz sajnos még 10 órakkor sem,nincs ivó víz kiépítve . Ez a baj az ilyen magán kézben lévő szállodákkal ,hogy úgyan olyan árat elkérnek mint egy nagyobb szálloda láncolat,de szolgáltatás pedig elmarad. Az ágy nagyon kemény ,recseg ,nyikorog. . . . . Nem volt kellemes pihenés,inkább csalódás.