2024. január 3.a párjával járt itt 45-Nagy figyelmet (külön programok) szenteltek arra, hogy a gyerekek ne unatkozzanak.
-Minden területen (étterem, bár, recepció, takarítás) nagyon figyelmesek, segítőkészek.
-A wellness rész "tagolása" - lehetővé teszi, hogy nincs zsúfoltság érzetünk, a sok zöld pihentető látványt nyújt, a gyerekeket különböző "élmény" elemek várják. . . és még sok-sok minden. . .
Gotthard Therme Hotel & Conference válasza
Kedves Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük az elismerő szavait.
Örülünk, hogy szállodánkban eltöltött pihenésük alkalmával jól érezték magukat és elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Szállodánk minden munkatársa azon dolgozik, hogy Vendégeinknek zavartalan és tartalmas legyen a pihenése.
Számunkra fontos, hogy mindenki jól érezze magát, és megtalálja a számára legmegfelelőbb programot. . Reméljük, következő pihenésük alkalmával is szállodánkra esik a választásuk. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket! Szívélyes üdvözlettel Szentgotthárdról: a Gotthard Therme Hotel & Conference csapata
2024. február 23., , Gotthard Therme Hotel & Conference