2018. május 28.családjával járt itt 45 Kirándulás előtt tértünk be ebédelni egy vasárnapi napon. Az ételek ízvilága nem kiemelkedő, átlagos, egyszerű, mégis jól esik az embernek. (mennyiségre laktató) Kifogtunk egy kezdő pincérfiút, de mivel szimpatikus és kedves volt, így nem okozott akkora kellemetlenséget ügyetlensége sem.
Egyetlen negatívum az volt, hogy a köret nem volt lecserélhető, plusz köretként kellett felvenni, és jóval később készült el, mint ahogy megkaptuk az ételeket, pedig egyszerre rendeltünk mindent. Ennek ellenére elégedetten távoztunk. SZÉP kártyát elfogadnak.
2018. május 28.családjával járt itt 25 Korábban jártunk már ebben az étteremben, akkor elégedetten távoztunk, így gondoltuk pórbáljuk meg újra, kis eséllyel érhet csalódás. Sajnos tévedtünk. Az étterem külsőre tetszik, sőt hangulatosnak is mondható. A választék nem túl bőséges, de ezzel tisztában is voltunk. Legutóbbi ottlétünk óta megváltozott az étlap is, azonban nem ez okozta csalódásunkat.
A fő problémánk az ételek minősége és az elkészítés módja volt! Éhesek voltunk nagyon és sajnos az idő szorításában is voltunk, így próbáltunk megbarátkozni és megbirkózni a felszolgált eledellel, de nagyon nem esett jól egyikőnknek sem. Hab a tortán, hogy a hús rágós volt és félig nyers hatású. (A pincér reakciója elkeserítő volt. ) Nem tudom, hogy a szakács lett új a korábbi ottlétünk óta, vagy minek köszönhettük a rossz ételeket.
2018. május 28.a párjával járt itt 35 Teljesen véletlenül találtunk rá a helyre. Szimpatikus volt, hogy különlegesebb a választék, mint ami a gyorséttermekben megszokott. Nagy kíváncsisággal vártuk a hamburgereket, amelyek nem voltak rosszak, de igazán jók sem. Egy pozitívum, hogy nem éreztem ki a "műanyag" ízt. Negatívum pedig az élvezhetetlenül száraz tönkölyös hagymás buci.
Mély nyomot nem hagyott bennünk a hely, törzsvendégek nemigen leszünk, de vegáknak ajánlott, mert itt ők is bátran választhatnak. Azt sajnáltuk, hogy a mexikói húsos verzióban nem volt elérhető.
2018. május 22.családjával járt itt 45 Modern, praktikus kényelmes szállás, 1-2 éjszakára jó választás. Könnyen megközelíthető, a reggeli be van építve az árba, ami ünnepnapokon nagy kincs. A reggeli átlagos, zöldséget gyümölcsöt szinte alig tartalmazott, viszont volt meleg reggeli is, ami pozitív. Az italok (üdítő, kávé) nem ízlettek.
A takarítással sem voltam teljesen megelégedve, de sajnos általában sehol sem találkozik az ember megfelelő tisztasággal. A wifi akadozott, szakadozott, de használható volt. Néhány negatívum ellenére összességében rendben van a hely.
2018. május 22.családjával járt itt 15 Ritkán járok olyan helyen, ahol minden borzalmas: felszolgálás, ételek, mellékhelyiség. Most sajnos sikerült kifogni. Fagyizni és sütizni tértünk be a cukrászdába. A süti nagyon rossz minőségű, éppen ehető kategória. Boldogsághormonok helyett maximum csalódottságot érez az ember elfogyasztásakor. Ugyanennyiért máshol minőségi sütit ehetünk.
A fagyik ehetőek voltak, de nem voltak finomak egyáltalán. Éppen átlagosnak minősíteném, ráadásul igen kis adagok. Nagyon óvatosan porciózta a kiszolgáló hölgy a gombócainkat. A hab a tortán a mellékhelyiség volt, ami kritikán aluli minden tekintetben. Ránézésre szimpatikus volt a hely, nem számítottunk ekkora csalódásra.
2018. április 17.családjával járt itt 35 Pozitívuma a helynek, hogy szombaton is nyitva van kora délutánig. Mi örültünk ennek, mert szombati kirándulás előtt ugrottunk be egy gyors ebédre. Sajnos a kinézett napi menüt periodikusan kis mennyiségben készítették, nem állt egyszerre nagyobb mennyiség rendelkezésre, sokat várni pedig nem szerettünk volna, így mást kellett választanunk.
Várnunk ígyis kellett, de nem órákat. Ami negatív, hogy ami még található a pultban étel és mikrózásra kerül kiszolgálás előtt az hideg maradt sajnos mikrózás ellenére. Laktató mennyiség, normál ízvilág, semmi kiemelkedő, de ehető. Az olaj, amiben sütnek nem a legfrissebb, vagy nem jó minőségű. A kávé viszont finom volt.
2018. április 17.családjával járt itt 35 Mi egy ünnepnapon jártunk a kifőzdében, pozitívuma a helynek, hogy ilyenkor is nyitva volt. Igaz nem volt menü és a választék sem volt széles, de ez érthető. Az ízekkel elégedettek voltunk (az ár-érték arányt figyelembe véve persze) Az adagok bőségesek. Ami nem tetszett, az az, hogy a csirkecomb és a krumpli tocsogott az olajban.
Az ízvilága rendben volt ennek az ételnek is, de az olaj mennyisége sajnos nagyon abnormális volt, így élvezhetetlen. Ettől függetlenül ajánlom a helyet, mert gyorsan lehet ehető, átlagos ételekhez jutni.
2018. április 16.családjával járt itt 45 Többször jártunk már ebben a cukrászdában, volt már kevésbé szerencsés sütiválasztásunk, de legtöbbször elégedetten távoztunk. Kulturált, tágas hely, átlagos kiszolgálással. Hangulatos és az ételérzékenyek, illetve paleo diétát folytatók is megtalálják a számításukat. Sajnos nem minden cukrászdában elérhetőek még reform sütik.
Én paleo sütiket is kóstoltam, nekem mindegyik ízlett. Bár még jobban ízlene, ha picit óvatosabban édesítenének. De ez már ízlés kérdése.
2018. április 16.családjával járt itt 35 Annyi pozitív véleményt olvastam a helyről. Lelkesen kerestük fel a cukrászdát, csak és kizárólag azért ejtettük útba Pásztót, hogy megkóstoljuk a sütiket. Nagyon mutatós, ehető sütiket ettünk, de nem találtuk meg azt, amit kerestünk bennük. Csupán ezért szerintem nem érdemes ide utazni. 4 sütit kóstoltunk: 3 normál, 1 light.
Egyiket sem éreztük átlagostól picit sem jobbnak és finomabbnak sajnos. Volt közte 1, ami kifejezetten nem volt finom. A light is éppen ehető kategória volt, ami nem hagy kellemes élményt az emberben, inkább a csalódás irányába hajlott. Ugyanezen az áron sok helyen ettünk már sokkal finomabbakat. Tapasztalatunk szerint indokolatlanul túlárazott sütik.
2018. április 16.családjával járt itt 35 Hétvégi kirándulás alkalmával jártunk a helyen, az internetes vélemények alapján ez tűnt a legjobb megoldásnak a környéken. A megrendelt 4 ételből 2 ételt megfelelőnek ítéltünk, a másik 2 viszont sajnos nagy csalódás volt, ízvilág és minőség terén egyaránt. Éhesen elfogyasztottuk így is, de közel sem jó érzéssel.
Mennyiségre egyébként megfelelőnek találtuk az adatokat, a pedig kiszolgálás teljesen átlagos volt. Kerthelyiségben foglaltunk helyet, az asztalok elrendezése szerintem nem a legideálisabb. Hangulat egyáltalán nincs, hallani a konyhában dolgozók beszélgetését, húsklopfolást stb.