2018. január 23.a párjával járt itt 35 Szeretjük a mexikói ételt, így nagyon örültünk, hogy rátaláltunk a helyre. Kedves, mosolygós, szimpatikus mexikói srác szolgált ki. Inkább angolul szeret kommunikálni. Az emeleten foglaltunk helyet, picit olyan érzésem volt, mintha egy játszószoba lenne. A étel ízvilága nem volt rossz, de mennyiségre nagyon pici. 3 tacoban kb.
3-3-3 csíkocska marhahús, ici-pici zöldség, kb. 3 kanál rizs és 3 kanál bab körettel. Igazi babaadag a babaszobában. Más gond nincs a hellyel, de így ár-érték arányban nem megfelelő.
2018. január 23.a párjával járt itt 15 Nagy reményeket fűztünk a helyhez, mert sok pozitív véleményt olvastunk róla interneten, de hatalmasat csalódtunk sajnos. Igaz, hogy olcsó, 800 Ft körül van egy menü, ennek megfelelőek voltak elvárásaink is. Egyszerű, gyors, friss menüt szerettünk volna elfogyasztani. A leves relatív nagy adag volt, de nem ízlett, hideg volt, és műízű, de éppen ehető.
A legnagyobb csalódást azonban a második fogás okozta. A hús része ehető volt, de a rizs. . . ilyet még soha sehol nem tapasztaltunk. Büdös volt (erjedt keményítő illat), és szürke "romlott" darabok voltak benne. Sikerült 4 adaggal bevásárolnunk belőle sajnos. . soha többet nem megyünk. Ok, hogy nem a legminőségibb alapanyagok ennyi pénzért, de nem is michelin csillagú ételeket vártunk, a romlottság nem megbocsátható. Gondolom az előző napikat összeöntözhették. . , de a valódi okát csak az ételbár dolgozói tudhatják.
2018. január 22.a párjával járt itt 35 Helyben a választék nem volt széles, de rendelésre nagyon sokféle torta közül lehet válogatni: gluténmentes, paleo, paleovegán. Többféle sütit megkóstoltunk, sajnos nem mind volt friss, ami ennyi pénzért nagy csalódás volt. Akadt köztük olyan, amivel elégedettek voltunk, de sajnos olyanok is, amelyek nem lopták be a szívünkbe magukat.
Pl. a somlói túlzottan émelyítően édes volt. Nagyon drága hely, úgy gondolom hogy picivel lehetne némelyik süti nagyobbacska az ár-érték arány javulása érdekében. /A somlói is igen kis adag sajnos. / Ízvilág szempontjából a kóstolt sütik kb. 2/3-a rendben volt. Törzsvendégek nem leszünk, nem nyújtott kiemelkedő élményt semmilyen téren ez a pici, eldugott cukrászda.
2018. január 11.családjával járt itt 45 Különleges étterem a hangulata miatt. Igazán úgy érezheti az ember, hogy egy valódi vadásztanyára csöppent a városi forgatagból. Különleges a teríték, a díszek, berendezések. Nagyon tetszett az egyedisége. A nem mindennapi hangulata miatt egyszer mindenképp ajánlott. Az ételek már kevésbé lopták a szívünkbe magukat.
A roston sült hal inkább főtt, mint sült, körete felejthető, a zsiványpecsenye viszont ízletes, a borzaska pedig sajnos nem hagyományosan készül ropogósan, hanem puha, olajos tócsnit tesznek alá, felé. Sajnos ketten is ezt választottuk, így eléggé befürödtünk vele. Az adag megfelelő mennyiségű, laktató, a tálalás mutatós, szép, a kiszolgálás tűrhető. A magas árban inkább a hangulatot fizetjük meg, nem az ételek kifinomultságát és minőségét.
2018. január 11.családjával járt itt 35 Sok pozitív véleményt olvastam az étteremről korábban. Hazafelé útba esett Székesfehérvár, ezért gondoltuk kipróbáljuk kirándulás után, névnapot ünnepelve. Az étterembe lépve még lelkesek voltunk, hangulatosan van berendezve, a pincérek illedelmesek. Az árak erős közepesek.
Kíváncsian, hosszú időn keresztül vártuk a vacsorát, ami végül sajnos nagy csalódás volt, a desszert pedig "hab a tortán". 4 különböző főételt rendeltünk, de egyikőnk sem volt elégedett vele, pedig nem vagyunk válogatósak. A tálalás szép, az adag nagy. Ezzel nincs is gond, de az ízvilág. . Őszintén szólva ízvilágban nem éreztem különlegesebbnek, mint bárhol egy átlagos déli menüt. Pedig ezért az árért már elvárna az ember egy ízletes, jóleső vacsorát. Az én tócsniba rejtett csirkemellem iszonyatosan olajos is volt. Rengeteg lisztből készült, kevés hússal. Egyikőnk libás ételében nagyítóval lehetett keresni a húst, a köret viszont hatalmas mennyiség volt (krumpli tejszínben úszva), de hús nélkül élvezhetetlen. Inkább lenne fele ekkora az adag, a hús arányos a körettel és igényesebb kivitelben. A somlói szép nagy adag szintén, de ízvilága sajnos köszönő viszonyban sincs a valódi somlóival. Az ünnepelt nagy kedvence, soha sehol egy falatot nem hagyott még meg belőle, de itt annyira nem ízlett neki, hogy "fájó szívvel" de a felét otthagyta. Csalódottan távoztunk. Nem állítom, hogy rosszabb helyen még sosem jártam, de ár-érték arányban egész biztosan nem találom megfelelőnek. A "látszat" rendben, de az ízvilág és aminőség nem.
2018. január 11.a párjával járt itt 35 Korábban már írtam értékelést a Kerkyráról, de sajnos update-elnem kell. Nagy kedvencem volt a hely, a sok várakozási idő és a szűkös tér, lepukkant összhatás ellenére. Hétvégén ellátogattunk az új helyre, ahová átköltözött és sajnos csalódnunk kellett. A korábbi helyhez képest jóval igényesebb, tágasabb, de a "varázs" elveszett.
A kiszolgálás kritikán aluli volt és sajnos az étel sem volt a megszokott. pl. salátaarányok, illetve a hús sem volt a megfelelő abból a szempontból, hogy nem volt ropogós, szépen átsült, mint ahogy megszoktuk korábban. Inkább főtt húsra hasonlított, mégis voltak közte égett darabok. Az áron viszont emeltek sajnos, igaz nem sokat, de emeltek. Az adag hatalmas (nagy gyrosz tál), szinte már egyszerre "megehetetlen" mennyiség, mégsem kárpótolt a többi változásért. Érződik az igyekezet, de a kivitelezés nem sikerült jól.
2017. szeptember 25.családjával járt itt 45 Hétvégi napon jártunk az étteremben, foglalásunk nem volt, de szerencsénk annál inkább, mert kaptunk végül asztalt. Két negatívum volt csupán: az egyik, hogy 1 órát vártunk az ételekre, amit nagyon-nagyon soknak találunk. Sajnos csupán egyetlen felszolgáló van és valószínűsíthetően egyetlen szakács. Ráadásul a pincér egyben pultos is.
A koktélokat is ő készíti. A másik negatívum, hogy nagyon levegőtlen a hely, ami zavaró. A pincér viszont kedves, udvarias és az ételekkel teljes mértékben elégedettek voltunk.
2017. szeptember 25.családjával járt itt 45 Egy szombati napon jártunk az étkezdében. Sajnos kifogtunk egy nagy csoportot, így hosszú sort kellett végigállnunk. Nagyon sok időbe telt, de másik helyet már nem akartunk keresgélni. A napi menü nem volt szimpatikus számunkra, így mindannyian különböző levest, köretet és feltétet választottunk.
A leves finom volt (orja, csülkös bab, sütőtök), a másodikat viszont csak közepesre értékeltük. A húsok lehettek volna jobban fűszerezve, a vagdalt égett volt, a krumplipüré pedig hideg. A kiszolgáló hölgy stílusa sem volt számunkra megnyerő. Összességében mégis ajánlanám a helyet, mert az önkiszolgáló éttermek kategóriában az ételek ízvilága megfelelő.
2017. szeptember 18.családjával járt itt 45 Egy kirándulás alkalmával tértünk be ebbe az étterembe. Szombat este volt, iszonyatosan túlzsúfolt volt, de szorítottak nekünk helyet, amit nagyon értékeltük és örültünk neki. Nem volt előzetes foglalásunk. Kint hűvös volt, bent mégis nagyon levegőtlen.
A légkondival spóroltak, néha percekre kapcsolták be, úgy kellett könyörögni a pincéreknek, hogy már rosszul vagyunk, nincs levegő, legyenek szívesek picit bekapcsolni. Hangulat nyomait sem lehetett felfedezni, eszméletlenül túlzsúfolt volt a terem. Egy légtérben volt mindenki, nem voltak elszeparált helyiségek sem. Az ételek viszont finomak voltak, mennyiségre is megfelelőek, bőségesek.
2017. szeptember 18.családjával járt itt 35 Nyaralásunk első állomása volt. Interneten sok pozitív értékelést olvastam róla, így nagyon kíváncsi voltam az étteremre. Gyorsan szerettünk volna étkezni, mert kevés időnk volt, így a menü mellett döntöttünk. Mivel árban drágább volt a turista menü, mint a napi menü (reméltük, hogy több és finomabb is az árából adódóan), valamint szimpatikusabb is volt, ezért azt választottuk.
Sajnos. Az ízvilág rendben is volt, de a mennyiség. . . . nevetségesen pici. A családom többi tagja rántott sertést választott, az még talán extra jó indulattal éppen elégséges mennyiség volt. Az én roston sült csirkemellem azonban már vicc kategória volt. Mindannyian megdöbbentünk ,hogy ezt komolyan gondolják-e, vagy valamiféle tréfa. 2 falat volt az egész néhány szem sült krumplival. (Még a körettel is spóroltak) Maga a hely hangulatos, tetszett, de ha tudtuk volna előzetesen, hogy ilyen botrányosan kevés adag a turista menü, akkor egész biztosan inkább vagy máshol étkeztünk volna, vagy kivártunk volna egy étlapról választott ételt. Csalódottan távoztunk.
Öreg Sam Sörkert & Étterem válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük a véleményét, és egyben nagyon sajnáljuk, hogy csalódtak.
A menünkre mennyiség tekintetében alapvetően még nem volt panasz, de tény, hogy elsősorban azok számára készül (a turista menü is), aki délidőben beszaladnak hozzánk gyorsan harapni valamit és irány vissza a munkahely.
Ettől függetlenül köszönjük az építő kritikát és természetesen máskor is szeretettel várjuk!
2018. március 19., Öreg Sam Sörkert & Étterem, PR manager