2017. szeptember 18.családjával járt itt 45 Nyaralás végén ejtettük útba ezt a kis vidéki éttermet. Épp egy nagyobb családi ünneplés zajlott, de volt szerencsére szabad asztal. A felszolgálók kedvesek voltak és figyelmesek. Kint nagyon meleg volt, így örültünk a klimatizált helyiségnek. Az ételek ízvilágával elégedettek voltunk, talán a mennyiség lehetne picit nagyobb, hogy még ideálisabb legyen az ár/érték arány.
Nem annyira nagyon bőséges, de jól lehet vele azért lakni. Elégedetten távoztunk.
2017. augusztus 2.családjával járt itt 35 Hétköznapi ebédmenüre tértünk be az étterembe. Ha nem készpénzzel fizetünk, picit körülményesen kell kezdeni. Kint az irodában kell kiegyenlíteni a számlát és utána tudunk menni az ebédlőbe. Önkiszolgáló étterem, mégsem kedves a kiszolgálás. A hölgyek, akiktől az ételeket kell kikérni nagyon unottak voltak.
A savanyúságot utólag kaptuk meg, amikor azt hittük megfeledkeztek róla: pár perc után rákérdeztünk, ekkor elég morcosan reagáltak erre és hátulról hozta végül egy úr. Az ételek ehetőek voltak, de ettünk már finomabb menüt is.
2017. augusztus 2.családjával járt itt 35 Egy hétvégi napon vacsorázni mentünk az étterembe. Bent foglaltunk helyet. Picit nehézkesen lehetett az asztalhoz leülni, mert igen szűkös volt a hely. A kiszolgálással elégedettek voltunk és az ételek mennyiségével is. Jól lehetett vele lakni még úgyis, hogy nem tudtuk sajnos megenni a köretet a rossz íze miatt.
Nem vagyunk válogatósak, de kritikán aluli ízvilága volt. A krumplik között akadt még félig nyers is, a rizs pedig állott volt. Nyáron nem friss petrezselymet használnak, hanem szárítottat (? ), jelentős mennyiségben és mellékízzel sajnos. Csalódottan távoztunk.
2017. augusztus 2.a párjával járt itt 35 Sok pozitív értékelést olvastam az interneten, ezért esett erre az étteremre a választásunk. A belső tér elég pici, a kétszemélyes asztalok zavaróan közel vannak elhelyezve egymáshoz, görög hangulat pedig egyáltalán nem érzékelhető. Csupán onnan lehet tudni, hogy görög étteremben járunk, hogy a felszolgálók angolul beszélő görögök és görög zene szól.
Leginkább külföldi vendégek voltak rajtunk kívül. Számunkra ízetlen volt a megrendelt étel. Sóval, borssal próbáltunk ezen segíteni, nem nagy sikerrel. Csalódottságunkat minimálisan kárpótolta a megfelelő minőségű, gyors felszolgálás és ajándék desszert.
2017. március 28.a párjával járt itt 35 Eldugott kis utcában található az étterem. Mivel a szomszédos településen volt épp elintéznivalónk, így a közelben kerestem étkezési lehetőséget. Korábban nem jártam még itt, de nagyon szimpatikusnak tűnt a leírások alapján. Hétköznap volt és gyér forgalom, aminek inkább csak örültünk. Kézmosás céljából első utam a mosdóba vezetett.
Rögtön lelombozott a látvány. A kukából "kifolyva" a használt papírkéztörlő. Nem tudom mióta nem ürítették, pedig elvileg előző nap zárva volt az étterem, aznap nyitott, ráadásul idejük is lett volna, mert kevés volt a vendég, és csak az esti órákban érkeztünk. A mosdó többi részével sem voltam elégedett. Utána már fenntartással fogadtam az ételeket is. Átlagos ízvilág jellemezte, szépen tálalva. Az adag normálnak mondható. Elég hűvös volt az étteremben és ami még furcsa volt ,hogy közben lekapcsoltak egy világítást, gondolom megtakarítási céllal. Nem felettünk, hanem mellettünk, de nem egy megszokott dolog. A pincérnők kedvesek voltak, de ezek a plusz dolgok összességében csalódottság érzetet keltettek bennünk, nem hiszem, hogy újra visszatérünk.
2017. február 21.családjával járt itt 45 Kétszer jártam ebben az étteremben. Első alkalommal nagyon elégedetten távoztam, ezért ismételtünk újra. Legutóbb sajnos negatív élményben is volt részünk. Ünnepi ebédre érkeztünk az étterembe. Elég kicsi, így előzetes foglalásunk volt. Picivel hamarabb is érkeztünk a biztonság kedvéért. A legkisebb asztalhoz ültettek minket (4 fő).
Mikor tudták, hogy 2 személyes tálakat rendelünk és szinte nem, vagy alig fog elférni a kis asztalon, akkor sem változtattak ezen és ajánlottak más alternatívát. Pedig lett volna, volt olyan asztal is, ahová később érkeztek és ami sokkal nagyobb is volt, mint a miénk ráadásul kevesebben is ültek végül oda. Mi pedig végig küzdöttünk kicsiny asztalunk hátrányaival. Még az italos üveget is el kellett vitetnünk és gyorsan meginnunk, hogy elférjünk. Az ételek rendben voltak. Nem kiemelkedő, de egy erős átlag. Ár-érték arányban rendben van. Az egyik pincérnő nagyon elvette a kedvünket, hangulatunkat. Többször érzékeltette, hogy örülne, ha sietnénk és távoznánk is mielőbb, hisz hétvége, csúcsidő. Persze nem mondta ki mindezt, de cselekedetei folyton erre utaltak, ami nagyon zavaró volt, főleg úgy hogy nem ettünk lassan és tartózkodtunk sokat az étteremben. Tisztában voltunk a hely negatívumával, hogy túl kicsi és nagy a forgalom, így magunktól is igyekeztünk sietni, hogy ne tartsuk fel a helyet, de a hölgy sürgetésre sarkalló megnyilvánulásai teljesen elvették a kedvünket a helytől.
2017. február 21.családjával járt itt 35 Kirándulásunk lezárásaként tértünk be erre a helyre, ami meglepően nagyon pici. Közvetlenül a pult mögött volt csak szabad hely. Mikor helyet foglaltunk, épp néhány részeg embert tessékeltek ki a pincérnők. Nem éttermi hangulat volt, inkább kocsmásabb. 2 db 2 személyes bőségtálat választottunk.
Az ételre elég sokat kellet várni, de ez nem jelentett volna gondot, ha nem okoz csalódást. Tény, hogy hatalmas adag volt, a nagyétkűek is jóllaknak vele, de sajnos a minőséggel elégedetlenek voltunk. Szép gesztus, hogy savanyúság is járt hozzá, de annak a minősége, íze sem volt élvezhető. Az ízvilág nem volt megfelelő a számunkra, így nem jóleső érzéssel fogyasztottuk a vacsorát. Egy részét elcsomagoltattuk, hátha másnap másképp ítéljük meg, de sajnos a kukában landolt végül. Az adag nagysága nem szolgált kárpótlásul. Csalódottan távoztunk a helyről, mi egész biztosan nem megyünk oda újra.
2017. január 26.családjával járt itt 35 Szép, napsütéses őszi napon tértünk be ide, a kerthelyiségben foglaltunk helyet. A kilátás gyönyörű, lenyűgözött. Mégsem éreztük sajnos jól magunkat. A felszolgálás nem volt szimpatikus. A pincér lekezelő stílusú volt. Érezhetően kedvesebb, figyelmesebb volt a külföldi vendégekkel, mint velünk.
Vélhetően több borravalót remélt tőlük. 2 db 2 személyes tálat fogyasztottunk. Leírás alapján különlegesnek ígérkezett, de ízvilágra teljesen átlagos volt, ehető volt, de többet vártunk ennyi pénzért. Túlárazottnak éreztük. Elég sokat is kellett várakoznunk, pedig nem csúcsidőben voltunk és rajtunk kívül csupán 2 asztalnál ültek. Nagyon zavart minket evés közben az asztalunk alatt mászkáló és a székre ugráló kunyeráló macska, sehogy sem sikerült távol tartanunk és nyugodtan étkeznünk. Mindkét pincér látta ezt, mégsem tettek ellene semmit. Mi utoljára voltunk ott. A tisztasággal nem volt gond, a mellékhelyiség is rendben volt.
2017. január 25.családjával járt itt 35 Kirándulás alkalmával gyors étkezési céllal tértünk be ide családommal. Túl nagy elvárásaink nem voltak, ehető ételt szerettünk volna és gyorsan. Ez teljesítve is lett. Retró hangulat és bútorzat van az étteremben, olyan mintha néhány évtizedet visszarepültünk volna az időben. Hangulatos helynek nem nevezhetném, de a célnak megfelelt.
Önkiszolgáló az étterem. Víz kancsóban ingyen rendelkezésre áll. Pozitívum, hogy elfogadnak SZÉP kártyát is és hétvégente is van menü mindkét nap. Mi egy vasárnapi napon jártunk arra, akkor húsleves, rántott hús vegyes körettel és savanyúság volt az aktuális napi menü. Csak annak ajánlom, aki gyorsan szeretne enni ehető, menza minőségű és ízvilágú ételt.
2017. január 24.a párjával járt itt 45 Amikor útba esik, soha nem hagyjuk ki ezt a helyet. Mindig betérünk egy ízletes gyroszra. Tálat is lehet rendelni és pitában is kérhető. Pozitívum, hogy van teljes kiőrlésű pita. Korábban még kukoricás is létezett, de mostanában csak teljes kiőrlésű szokott lenni a hagyományoson kívül. Örülünk neki, nem sok gyroszozóban van erre lehetőség.
Talán picit olajosak és erősen fűszeresek a gyroszok, aki erre érzékeny, az legyen óvatos, de ízvilág szempontjából egy élmény a fogyasztásuk, nagyon finomak. Önkiszolgáló, a rendelés leadása és számla kiegyenlítése után szólítanak, amikor elkészült a megrendelt étel. Nem csak gyros kapható, sokféle görög étel közül választhatunk, melyeket helyben is van lehetőség elfogyasztani. (kint és bent is). Sokan kérek elvitelre is. Nyáron mi is így szoktuk, mert az esti órákban zavaró a sok szúnyog. Valamint a helyiség hűtése vizes ventilátorokkal van megoldva meleg időben, ami szintén zavaró tud lenni, sokszor csöpögött ránk és az asztalunkra a víz. Általában elég sok a várakozási idő, főleg nyári időszakban, amikor a közeli strandról hazaindulva megrohamozza a tömeg.