2017. január 24.a párjával járt itt 55 Rendszeresen látogatjuk ezt a cukrászdát, annak ellenére, hogy sajnos nekünk sohasem esik útba. Szeretjük a sütijeiket, mindig azonos ízvilág, megszokott minőség vár. Nem csalódtunk még csupán egyetlen egyszer. A málnás túró és az erdei joghurtos 1,5 napra megsavanyodott, pedig a megszokott módon tároltuk és máskor soha nem volt ezzel problémánk.
De mivel egyszeri esetről van szó, ezért eltekintettünk ettől. Szinte már az összes sütijüket végigkóstoltuk apránként. Néha előrukkolnak újdonságokkal is, illetve szezonális sütikkel. Mind megfelelő minőségű, csupán ízlés kérdése kinek mi ízlik. A negatívum csupán annyi, hogy nem lehet kártyával fizetni és mindig hatalmas sor áll, hiába van több kiszolgáló pult is. A hely szűkös, így érdemesebb elvitelre kérni. Saját parkolóval rendelkezik, de sokszor még így is nagyon nehézkes a parkolás. Jó lenne, ha néhány sütijüket cukormentes változatban is lehetne kapni a jövőben.
2017. január 24.családjával járt itt 45 Többször jártunk ebben a cukrászdában. Kellemes kis egyszerű hely, de nagyon szimpatikus. Szerencsés az elhelyezkedése is, közel az Egri Vár, így sok embernek útba is esik. Meglepően nagy a választék (országtorták is) nemcsak a hagyományos sütik tekintetében, hanem cukormentes sütik is széles választékban kaphatók.
Az árak a hagyományos sütik esetében nagyon barátiak, az országtorták, a különlegesebb sütik, illetve a cukormentesek már magasabb árfekvést képviselnek, de még így is megfizethetőek. Máshol sem lehet olcsóbban ezekhez hozzájutni. Jó időben a teraszra is ki lehet ülni. Mi mindig betérünk, ha arra járunk.
2017. január 24.családjával járt itt 25 Születésnapi ebédet szerettünk volna egyedibb helyen, így esett a választásunk a palacsintázóra. Sok volt a bizonytalanság, így sajnos nem foglaltunk előre helyet, emiatt elég sokat kellett várakoznunk, de ez természetesen a mi hibánk. A hely túlságosan sötét szerintem. A sós palacsinták nem nyűgöztek le minket.
Ehető volt, de semmi olyan plusz élményt nem nyújtottak, ami miatt visszavágynánk oda. Főleg, hogy egy negatív élményben is részünk volt. A kis üveges ásványvizeket, amiket rendeltünk a pult takarásából húzták elő és már felbontott állapotban hozták ki nekünk. Más helyeken a felbontás a vendég szeme előtt szokott történni. Ez nem volt így túlságosan bizalomgerjesztő. Bármilyen más víz is (csapvíz/nagyobb kiszerelésű víz/másfajta ásványvíz) kerülhetett bele akár. Mi megbántuk a választásunkat, egész biztosan nem ismétlünk.
2017. január 24.a párjával járt itt 35 Jégkrém vásárlásához járt ajándék fagyi, amit be lehetett váltani bizonyos cukrászdákban. Így találtunk rá erre a helyre. Nagyon sokféle fagyit kipróbáltuk, de nekünk a legtöbbnek mű íze volt, nem nyerte el a tetszésünket. Gyümölcsöt egyáltalán nem lehet felfedezni benne, porfagyi. Viszont pozitív, hogy lehetett kapni paleo fagyit is.
Ezek közül a csokis íze rendben volt. A kiszolgálás kedves, de sajnos borzasztóan lassú, ilyen lassúsággal még sehol sem találkoztam eddig. Kevesen voltak, mégis rengeteget vártunk.
2017. január 23.családjával járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagy reményekkel tértünk be a cukrászdába. négyféle sütit és nyolcféle fagyit is kipróbáltuk négyen. Szép és mutatós a hely, de csalódtunk sajnos a minőségben. A sütik érezhetően nem voltak frissek és az ízük sem nyerte el a tetszésünket. Máshol ennyiért sokkal frissebbet és finomabbat is ettünk már.
A fagyijuk pedig teljesen átlagos volt számunkra. Sokkal jobbra számítottunk. Pozitív azonban, hogy a tölcsérben fogyasztott fagyi is fizethető volt SZÉP kártyával.
2017. január 23.családjával járt itt 55 Az interneten olvasott sok pozitív vélemény alapján választottuk. Késő délután érkeztünk, szerencsére nem volt akkora sor, mint amivel riogattak az írásos anyagok. 15 percen belül sorra is kerültünk. Döner tálat ettünk, ami amellett, hogy nagyon finom volt (választható öntettel) nagy adag is volt, alig tudtunk vele megbirkózni.
Igaz a kiszolgálás picit lehetne kedvesebb, de ár-érték arányban tökéletes választásnak bizonyult a Bár. Az emeleten is helyet lehet foglalni. A mellékhelyiség igényes volt és relatív tiszta.
2017. január 23.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Azért erre helyre esett a választásunk, mert a pizzákat jelképes felárért cserébe, lehet kérni teljes kiőrlésű változatban is. Ez sajnos még igen ritka. A kiszolgálás rendben volt, a pincér udvarias volt. A pizzák ízletesek, talán picit túlságosan ropogósra sütik, de más gond nem volt velük.
Az étterem kicsi, tágasabb tér az emeleten van csak, ahol a berendezés retró stílusú. Ami negatívum az a mellékhelyiség, azon még van mit javítani mind esztétikailag mind higiéniailag.
2017. január 23.a párjával járt itt 55 Párommal kétszer is ünnepeltünk ezen a helyen. Egyedi hangulat, csodás belső terek, teljesen más világba csöppen a vendég. Az ételek finomak, szép a tálalás. A pincérek nagyon figyelmesek. Ünnepünk alkalmával próbáltak egy kis édességgel kedveskedni, de miután jeleztük, hogy egyikőnk nem eszik édességet, hoztak mutatósan tálalva gránátalma szemeket.
Az árak az átlagtól magasabbak. Pici negatívum annyi volt, hogy a frissen készült frissítőt cukor nélkül kértük, de cukrosan kaptuk. Kicserélték, de felszámolásra került a legvégén a cukros és a mentes is.
2017. január 23.családjával járt itt 45Családommal kirándulásunk lezárásaként tértünk be étkezni. Mivel siettünk, napi menüt választottunk. (hétvégén is volt menükínálat, ami pozitív) Sajnos annyit vártunk a menüre feltehetően, mintha bármi más ételt választottunk volna, így picit meg is bántuk. De ha azért kellett ilyen sokat várni, mert mindent frissen, azonnal készítenek akkor ez rendben van. Kis adag volt, de ehető, átlagos ízvilággal. A legényfogó leves egyedi.
2017. január 23.a párjával járt itt 55Modern, kellemes hely. Pozitív, hogy január 1-jén, ünnepnapon is nyitva voltak. Igaz a pincérek picit le voltak lassulva, de ez betudható annak, hogy előző éjjel volt szilveszter. Kedves volt a pincérünk és illedelmes. Az adagok nagyságra közepesek, nagyon ízlésesen vannak tálalva. Ízviláguk is rendben volt. Ár-érték arányban nagyon jó. A szokásos ételeken kívül ünnepi választék is volt, pl. malacsült.