2017. február 8.egyedül járt itt 45 Évek óta több alkalommal is betérek a Berényi Fogadóba. Most éppen egy jó halászlére vágytam, amit azután meg is kaptam. Harcsa filével szolgálták fel - ahogy kértem - és nem csalódtam! Az adag olyan bőséges volt, hogy kétszer is telemertem a bográcsban kihozott halászléből a tányéromat.
Annyi volt benne a hal, hogy talán a kanál is megállt volna benne. Ízletes és bőséges volt, megérte az árát!
2017. január 8., kollégákkal járt itt 35 Mint már annyiszor, ismét itt ebédeltem és nem bántam meg. A rendelt étel kifogástalan volt és az árát valóban nagyon megérte! Kár, hogy a helység felújítására nem gondoltak. A mennyezet bizony egyre jobban penészfoltos. Ha a helységet kicsit felújítanák, nem lenne mit kifogásolnom.
Aki azonban nem riad vissza ilyen csekélységektől (penészes falak), annak ismét csak ajánlani tudom a Park Éttermet.
2017. január 8.egyedül járt itt 35Eddig nagyon tetszett, hogy mindig frissen készült amit kaptam. És a halászlé tényleg kitűnő volt.
Most karácsonyra rendeltem halászlét harcsafilével a családnak.
Szerintem túlvállalták magukat és én sajnos romlott halászlét kaptam. Az elvitt ételnek sem az íze, sem az illata - inkább már szaga - nem volt jó, némi erőltetett kóstolás után az egészet (6 adag) ki kellett borítanunk. Kár! Pedig mástól hallottam, hogy ők kifogástalan halászlét kaptak.
2016. október 9.barátokkal járt itt 45 Én a halászlé miatt kerestem fel a helyet, a minap immár harmadszor. És nem csalódtam! Bőséges adagot kaptam, az elvárt minőségben. Igaz, az ára is átlag feletti, de megéri. Különösen az alaplé harmonikus íze, állaga ízlett. Most vendégekkel jártam ott, de ők is elégedettek voltak. Azért az elgondolkodtató, hogy más vendég nem volt az étteremben.
Bezzeg a büfé soron 100 m-re annál többen. Persze ott is lehet halászlét kapni, olcsóbb is, de nem ez a minőség. Ki kell próbálni!
2016. augusztus 27.gyerekekkel járt itt 45A hely, a kiszolgálás, az ár-érték arány megfelelő. Az étlap kissé eltér a magyaros szokásoktól. Kétféle leves volt, melyeket még életemben (60 év alatt)nem ettem. Másnak biztos érdekes lehet. A marhasült kissé rágósra sikeredett. A tatziki salátába itt kaprot és lila hagymát is tesznek, ami eltér az eredeti recepttől. De ez is ízlés dolga. A hely nem rossz, de azért nem is rendkívüli.
2016. július 27.egyedül járt itt 45 15 percbe telt, amíg felvették a rendelésemet, pedig rajtam kívül csak egy asztalnál ültek vendégek. Babgulyást rendeltem, amit 35 perc után sem hoztak ki. Reklamáltam. A pincér kisasszony arra hivatkozott, ő nem tehet róla. Ez igaz, de egy vendéglőben ez nem elfogadható! Főleg, ha vendég sincs.
A végül ízléses tálalásban megkapott étel minősége közepes volt. Kár! Nagy kár, pedig a hely, a berendezés ígéretesnek tűnt. Ehhez képest, az árat sokallom.