2015. június 28.gyerekekkel járt itt 55 Anyukám születésnapját ünnepeltük a vendéglőben. Amikor megérkeztünk, már vártak minket. (21fő)
Annak ellenére, hogy telt ház volt, a felszolgáló nagyon kedvesen, pillanatok alatt felvette az italrendelést. Még arra is figyeltek,hogy a gyerekek ne kapjanak túl hideg innivalót. Isteni volt a bodzaszörp, meg a must, ami persze házi.
A leves forrón érkezett az asztalra és bőségesen benne volt minden, amitől jó egy húsleves , szinte már azzal jóllaktunk. A főétel vegyes tál volt. A húsok és köretek frissen,porhanyósan ( nem cipőtalp! )kerültek elénk, hozzá pedig házi vegyes savanyúság dukált. A gyerekek ebéd után a játszószobában töltötték az időt, nekünk pedig a tulajdonos édesapja megmutatta a pincét és mesélt a család történetéről. Nagyon tetszett, különösen a "hobby borász", pincetulajdonos rokonaimnak. Nagyon köszönjük ezt az emlékezetes napot! Még biztos jövünk!