2013. szeptember 15.gyerekekkel járt itt 55 4 napot töltöttünk unokánkkal a Velence Resort & Spa Hotelben. Kedves személyzet fogadott bennünket, amit már a szoba foglalásakor, látatlanban is tapasztaltam. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vízforraló, kávé és tea. Ezt minden nap pótolták, ha elfogyott.
Nagyon gyerekbarát az egész szálloda, tiszták a szobák, igényes a külső és belső Wellness részleg, lehetőséget adva a legkissebbeknek is a pancsolásra. Tetszett az emeleten is kialakított gyógyvízes rész is, ahol kicsit elszigetelve is lehet pihenni. Az ételek bőségesek és finomak voltak, itt is csak pozitív tapasztalatunk volt a személyzetel kapcsoltaban. Még visszatérünk ebbe a szállodába. Mindenkinek ajánlom. Nyugdíjas pár.
2013. június 17.a párjával járt itt 45Már többször jártunk a szállodában, és mindig kedvesen, udvariasan fogadtak. A recepción a megszokott udvariassággal katuk meg a szobát. A Wellness részleg megfelelő, ötletes, hogy külön van a gyerekeknek és az idősebb korosztálynak a gyógyvízes medence. Az étterem szép, elegáns, bár az iatl árak egy kicsit " húzósak". Jól éreztük magunkat, valószínüleg jövünk még. Üdv: Nemeskerike