2022. június 19.gyerekekkel járt itt 55 Nekünk ez maga a HELY! Ahova mindig visszatérünk, mert Gyöngyi néni és Jóska bácsi szeretete, vendéglátása felülmúlhatatlan. Nekünk ők maguk a Tündérek, a Gyöngyök, akikre rátaláltunk nagy örömünkre! Csodaszép a környezet, az apartmanok, mint egy kis ékszerdobozok, felszereltek, minden minőségi!
Nincs olyan kérés, kérdés amire ne lenne megoldás! Imádja az egész család, a kamaszaink is, ami nem csekélység
2017. július 20.gyerekekkel járt itt 25 7 éjszakát töltöttünk a szállodában 3 gyermekünkkel. Nagyon vártuk a családi kikapcsolódást már, de nagy csalóds volt. Légkondit kikapcsolták, a 3. emeleten a wifi sem volt normálisan elérhető (a szoba meleg volt), az étteremben a svédasztal felejtős, nem töltötték sem az ételt sem a tányérokat, poharakat, reggeli minőságe (kivétel a készített ételek) silány minőségű, vacsoránál az előző napi esküvő maradékát melegítették újra.
. Mindent úgy kellett kérni, amire grimasz volt a válasz. A rendelt, fizetős limonádét sem akarták hozni, egyik nap nem volt hozzávaló, másnap pohár. . . szerintem meg kedve nem volt elkészíteni. Ami pozítiv volt: egy kedves recepciós hölgy, illetve a frissen készült ételek finomak voltak ha jutott belőle.