2018. november 6.a párjával járt itt 55 Szeptemberben gondoltuk még egyszer kikapcsolódunk Gyulán a Hungest Hotel Erkel aDürrer szárnyat vállasztottuk erre a célra Nagyon jól vállasztottunk mert minden kényelmet megkaptunk az ételek a tisztaság a személyzet gondoskodásában Átjárás a fürdőbe kényelmessé tette az ottlétünket mivel idős pár vagyunk.
Ajó levegő a vári séta kint a tó körül ha még lehetséges jövőre ujbol ott töltünk párnapot Köszönjük!
2018. november 3.a párjával járt itt 55Már többször töltöttük itt a szabadidőnket Idén már másodszor amúgy már öt alkalommal mert nagyon megtettszett maga a város és minden amit az ottani lehetőségek kínálnak Legközelebb igaz már csak jövőre kerülhet rá lehetőségünk újbol tervbe vesszük. A gyopárosi fürdő meg mindent igényt kielégít ami a kikapcsolódáshoz kell A sok külömböző medence nagyon élvezetes
2016. november 13.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Októberben töltőttünk egy disznótorral ízesített hétvégét. minden nagyon jól sikerült,ez annak is köszönhető hogy a szállás az ellátás nagyon figyelmes és jó volt. Ezúton is köszönjük. Bízom abban hogy jövőre is találkozun,tervünk szerint hosszabb idöt szretnénk eltölteni,és remélem az új medencék még kellemesebbé teszik majd. Csak ajánlani tudom mindenkinek ki pihenésre vágyik
2016. május 17.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
nagyon jó. mink már négy alkalommal vállasztottuk haldúszoboszlót idáig még nem csalódtunk sem a szállás sem a szórakozni kikapcsolódni vágyás lehetőségekben most májusban a sörfesztivál nyujtotta kellemes kikapcsolódásba a különféle műsorokat. Népitáncok Zenei előadásk ételek italok adta kikapcsolódást.
és ami számunkra a legfontosabb hogy hajdúszoboszlót vállasszuk AZ A GYÓGYFÜRDŐ az izületi nehézségeinkre kiváló hatással bir
2016. február 16., csoporttal járt itt 55kényelmes, otthonos, máskor is igénybe fogom venni ha lehetőségünk lessz.
a tisztaság, a jól felszerelt konyha megkönnyíti az esti nassoláshoz a felkészülést.csak megköszönni tudjuk. Köszönet!