2022. április 2.a párjával járt itt 55 Összefoglalva: várakozáson felüli volt ez a majd egy hét! Egyszerű és nagyszerű! Rend, tisztaság, kedves személyzet! Biztos, hogy újrázunk néhányszor! Ami hiányzott:
Wellnessben nincs fogas (törölközőnek, fürdőköpenynek)
Szobában legalább egy kényelmes szék v kis fotel elkelne, mivel az átlag életkor pl a "mi időnkben" 60 körüli volt!
A reggeli és vacsora nagyon bejött; finom, bőséges, változatos! Drink osztályon felüli! És: VARGA BORT ihattunk több félét is! Összefoglalva: SZUPER volt, az eddigi legjobb panziós időtöltésünk volt! Pedig sok helyen jártunk már Nyíregyházától Kőszegig!
2014. november 9.gyerekekkel járt itt 55 Négy napot töltöttünk el svédasztalos félpanziós ellátással két kis unokával (8-10 évesek) a szálláshelyen! Személyzet figyelmes, udvarias, kedves a gyerekekkel, segítve az önállósodást; mindent megmutattak a srácoknak, tejesen önállóan látták el magukat étkezéskor! Ezt idáig nem sok helyen tapasztaltuk!
Választék bőséges, a fogások finomak, kifogásunk nem volt! Ide biztos betérünk még!
2014. november 9.gyerekekkel járt itt 55 Két kis unokával iskolai szünetben (okt. 27-30-ig) töltöttünk 4 napot a szállóban, mondhatni mind a négyünk teljes megelégedésére! Udvarias, kedves fogadtatás, bár korábban érkeztünk! Kényelmes, tiszta elhelyezés, első szóra gyermek fürdőköpeny pótlás, illetve nekem csere góliát méretre (szobaasszony által; nem kellett a recepcióra sem szólni)!
Mindez udvarias, barátságos módon! Étteremben hatalmas választék (félpanzió), nagyon kedves, barátságos, kimondottan gyermekbarát személyzet! Unokáinknak hatalmas élmény volt az önállóság (8-10 évesek), amit a személyzet biztosított részükre! Wellness részleg lehetne nagyobb, de minden van, ami kell! Egyetlen negatívum volt: az emeleti ágyakhoz adott párnák kritikán aluli volta (csomós szivacs a töltelék)! Távozáskor ezt jeleztük a recepción! Összességében nagyon jól éreztük magunkat, bátran merem ajánlani felnőtteknek és gyerekeseknek is!