2022. július 18.a párjával járt itt 55 Hétvégét töltöttünk a hotelben. A parkolás megoldott minden autó számára. A személyzet segítőkész, kedves volt. A szobánk Dunára nézett, gyönyörű kilátást biztosított. A szoba előtt közös napozó terasz volt, ami szintén egy pozitívum volt. A szoba tiszta, megfelelő nagyságú, ízlésesen berendezett.
A fürdőszobára ugyanez mondható el, hajszárítóval, káddal és hatalmas tükörrel. Az étkezés egy nagyon szép, Dunára néző étterembe volt. Kényelmesen elfértünk benne. Az asztalok elosztásakor gondoltak arra, hogy vannak akik ketten jönnek és vannak akik hatan. Az ételek rendkívül finomak, ízletesek és választékosak voltak. A wellness részleg tágas volt. Soha nem volt tele, így remekül kipróbálhattuk mindegyik medencét, szaunát. A hotel elhelyezkedése is megfelelő volt. Nem a város szívében, hanem a várostól 5 km-re, de ez autóval érkezőknek nem okozhatott gondot. A város több látnivalóval is rendelkezik, így a mi hétvégénk gyorsan eltelt. Összességében csak jókat tudok mondani. Bárkinek ajánlom, aki a a pénzéért megfelelő szállást vár el. Nagyon kellemes emlékeink maradtak az ott töltött hétvégéről.
2021. szeptember 6.a párjával járt itt 55 Nagyon jól éreztünk magunkat. Az ételek változatosak, izletesek voltak. A szobák tiszták, ízlésesen berendezettek. A hotel könnyen elérhető. Több látnivaló is található a környező városokban 20-40 km-en belül. A wellness is jó volt, de a jakkuziba egy-két vendég hozzá állása miatt nem sikerült 2 nap alatt bejutnunk.
De ez nem rontott elégedetségünkön. Zenés est az udvaron hangulatos volt. Egészében jó élmémény volt.
2019. október 7.a párjával járt itt 55 Szeptember végi hétvégét töltöttünk Szombathelyen. Számunkra kellemes volt a környezet. A szálloda elhelyezkedése központi,parkolás a szálloda területén megoldott. A szoba maximálisan tiszta és otthonos volt. A televízió csatornái igen hiányosan jöttek. De ez a szállás élvezeti értékén nem rontott. A fürdőszoba felújított és igényes.
A vendéglő étlap kínálata igen szűkre szabott, de viszont ízletes volt. A személyzet segítő kész és kedves. Összességében jól éreztük magunkat.
2019. szeptember 30.a párjával járt itt 55 A hotel könnyen megközelíthető volt. A parkolás megoldott és biztonságos. Közel a belváros, a Fő tér. A városi tó kisebb sétával megközelíthető. Nagyon jó program a tó északi részén található skanzen. A szoba tiszta és megfelelően felszerelt, kényelmes. Televízió csatornái nem igazán akartak bejönni, de ez nem rontotta el a kényelmi érzetünket.
Ingyenes volt a Wifi. A fürdőszoba tágas,szép, hajszárítóval ellátott. A törölközőt folyamatosan cserélik. A vendéglő szintén igényes, a személyzet barátságos és segítőkész. Az étlap kínálata nem túl széles, de a választható ételek minősége kiváló, bőséges és ízletes. Javaslatom szerint a hagyományos ételek közül is jó lenne, ha szerepelne rajta néhány a válogatósabb vendégek számára is. Wellness részleget imádtuk. Az igazsághoz tartozik, hogy nem voltunk sokan, és így kényelmes volt. Sok időt töltöttünk el a jacuzziban. Kisgyermekes családoknak is kiváló a hotel. Csendes és tiszta a környezete, udvara. Az udvaron játszótér található. Alapvetően jó választás volt a Szombathelyi Pelikán Hotel. Aki még nem járt ott, ajánlani tudom. Jól éreztük magunkat.