2019. szeptember 24.barátokkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vélemények alapján kerestük fel az éttermet. Mind a négyen más ételt rendeltünk. Az Orly módra készült harcsa finom, ízletes volt. A másik két étel átlagos rántott hús volt valamivel a tetején megsütve, fantázia névvel ellátva. A negyedik étel jó lett volna, ha a lecsós rész nem úszott volna az olajban. Nem lehetett megenni.
Az adagok hatalmasak voltak, gyorsan kihozták. A pincérek udvariasak voltak, a hely hangulatos.
2017. június 19.a párjával járt itt 45 Csendes helyen van a hotel, mégis közel a központhoz. Mindent el lehet érni gyalog is. A személyzet segítőkész volt, minden kérdésünkre készséggel válaszoltak, elmagyarázták merre van. Tetszett, hogy variálhattunk a csomag tartalmán, hogy mit kérünk inkább és mit nem. Rugalmasan megoldották. Lehet jegyet ill.
belépőt venni több helyre is a recepción. Sajnos a wifi általában nem működött, vagy túlterhelt volt, ezt nem tudom. Mivel nem voltunk egész nap a szálláson, annyira nem zavart. Ár-érték arányban nagyon jó kis szállás.
2017. május 17.a párjával járt itt 45Kiesik a városközponttól, de érdemes mégis felkeresni. Finom volt a leves és a második is jóízű volt. Nagyon nagy adagot adtak, nem bírtuk megenni. Árban teljesen elfogadható. Egy pincér hölgy volt, kb. félig volt az étterem, sajnáltuk, ahogy fel-le szaladgált. Min. két pincér kellett volna, de igy sem kellett többet várni, mint máshol.
2017. május 10.gyerekekkel járt itt 45 Halételt ettünk itt, ami közepesen ízlett, viszont akkora adagot adtak, hogy a felét tudtam megenni. A többit nagyon segítőkészen elcsomagolták. A levesben mirelit gombóc volt, zöldség nem. Átlagos ételeket szolgálnak fel, pedig olyan halételek is vannak az étlepon, amit ritkán látni, ízre mégis átlagos volt.
A kiszolgálásra nem lehet panasz, udvarias, gyors. Úgy tünt, hogy mindig sokan járnak ide.
2016. szeptember 26.a párjával járt itt 35 Az egész panzió területén nagy a tisztaság, költségtakarékos megoldásokkal találkoztunk mindenhol. A kényelem nem az igazi, de két éjszakát ki lehetett bírni. A reggeli látszólag bőséges, szerintem mégsem volt választék. Hiányoltam a normális teát és az igazi gyümölcslevet, a gyümölcsöt és a péksüteményt.
Kérhettünk friss kávét és rántottát. A szobában a szárítót hiányoltuk, nem volt hova kiteríteni a vizes fürdőruhát és törölközőt. Kaptunk belépőt a fürdőbe, és az ebéd v. vacsora jegy is az ott lévő étterembe szólt, ami nem igazán nyerte el a tetszésünket.
2016. szeptember 26.a párjával járt itt 25 Nagyon kedves, rugalmas a személyzet, tiszta és tágas az étterem, sajnos az étel nem ízlett. Utoljára a menzán ettem hasonló ételeket. A félpanziónk része volt az étteremben való fogyasztásunk. 15 "féle" ételből lehetett választani, ami majdnem mind ugyanaz volt.
A választékban a rántott ételek összes verziója előfordult, a sült tarja félig nyers volt, mindenhez gyári sült krumplit kaptunk. Nagy csalódás volt.
2016. augusztus 10.barátokkal járt itt 55Nagyon barátságos hely, egy nagyon kedves tulajjal. Gyönyörű sütemények, igazán finom kávé és kiváló fagylalt jellemzi a helyet. A legmesszebb volt tőlünk, de mindig ide mentünk fagyizni. És nem utolsósorban cukormentes termékek is kaphatóak. Mindig nagy forgalma van, folyamatos a jövés-menés.