2020. június 7.családjával járt itt 45Kiemelkedő a kitűnő pincéri munka, odafigyelés a vendégre. Az ételek adagra picik, de ízletesek, így nem maradtunk éhen. Fine diningre hajaznak. . . desszertet nem is kértünk, nem volt, rá szükségünk. A környezetre nem lehet panasz, igazán hangulatos a hely így jól passzol a környezetébe. Úgy vélem, ha erre járunk, legközelebb is betérünk majd!
2020. június 2.családjával járt itt 45Sokan voltak, így a karantén feloldása után, folyamatosan jöttek a vendégek, a pici belső tér megtelt és volt, aki a hűvös teraszon nem akart leülni így távozni volt kénytelen.
A kiszolgálás kifejezetten lassú volt, valószínű épp szabin volt a 2. pincér. A pizzák finomak. A sültek átlag. Egy opciónak jó a hely!
2019. október 19.gyerekekkel járt itt 45Hosszú túra után tértünk be ide, sokan voltak, de mégsem éreztük azt, hogy sokáig kellett volna várni a rendelésünkre. A hely hangulatától ne várjunk sokat, de a pizzák finomak, a konyha bőséges (vegeta:-(((() ár/érték arányban és összességében is jó, a kiszolgálás kedves, figyelmes. Ha arra járunk, betérünk még!
2019. szeptember 28.családjával járt itt 45 Nagyon nehéz a környéken olyan helyet találni, ahol a kiszolgálás minősége és az ételek is megállják a helyüket. A Kis Rigó ilyen hely. Hazai ízek és udvarias vendéglátás. Ez utóbbit kiemelem, mert voltunk arrafelé olyan helyen, ahol a tahóság és a lenyúlás győzedelmeskedett a jó modor felett.
Egy túra után mi kell még több egy fáradt utazónak? Ottjártunkkor nem volt telt ház, így nem tudom milyen lehet az, amikor mozdulni sem lehet a helyen, de délben, szombaton élhető volt még a vendéglátóegység. Gyorsan megkaptuk a frissensültjeinket, amik simán hozzák a magyar ízvilág mainstreame- jét. Ennyi és nem több, de mi is kell még ezen kívül egy szombati családi ebédhez?
2019. szeptember 14.gyerekekkel járt itt 15 Letoltuk a kilométereket a Pilisben, majd gondoltuk, eszünk egy jót, egy barátit itt. Hát. . . senkinek nem javaslom, aki a pénze értékének megfelelőt szeret enni. Sok bácsi vér étlappal a kezében. Némelyik borostás, arcán a tegnapi tivornya lenyomata), rohannak is nyomban, csak rendelj. Rendeltünk. 2 fős Emma tál, gondoltuk, 2 gyerekkel, 4 főre megteszi.
Biztonság esetére plusz egy rántott sertésszelet, 1550- ért, köret nélkül, mert tutira megyünk, ugye. . hosszas várakozás, jó munkához idő kell. . . hát igen. De a végeredmény SIRALMAS. Ízelten, sületlen cigánypecsenye, agyonklpofolt rántott hús, akadozik a torkon, sületlen. . , káposztaslai 600- ért gyermeteg adag, valami hirtelen ízesítettet éreztem rajta, mintha most kapták volna össze, rögtönözve. . . Egyetlen dolgot tudok a hely pozitív számlájára írni, TISZTA. Agyonsuvickolt asztal, minden ragyog. De egyéb semmi. . . posztkommunista bűbájba süppedt nyugalom, az ételek az ehetetlenség szintjét súrolják. Nem akartunk balhézni, fizettünk, mentünk, de amit kaptunk, az siralmas volt. Ne, NE MENJETEK IDE ENNI A KIRÁNDULÁS UTÁN, HA JÓT AKARTOK. MÉG A RÁNTOTT HÚS IS MÓCSINGOS ÉS EHETETLEN! ! ! ! Öreg fószerek szolgálnak ki, ezer éves vendéglátós trükkökkel a hátuk mögött, csak annak örülök, hogy nem kértem levest, bele sem merek gondolni, milyen lett volna a foghagymakrém. . .