2017. március 6.a párjával járt itt 55A párom lepett meg egy valentin napi hétvégével. Nagyon szuper volt szó szerint minden! ! ! mindent ki lehetett élvezni,saját belső medence,szauna. . . nem volt ,,tömegnyomor"esti privát gyertyával körbe kirakott medence használat. . . hangulatvilágítással. . . Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom,mindennel meg voltunk elégedve!
Egyetlen egy negatív tapasztalat az az oda vezető földes út. . .
2017. március 6.családjával járt itt 15 2016 decemberében a szokásos mama látogatásra kerestem szállást Szolnokon. Végül erre a szállásra esett a választás(bár gondolhattam volna,hogy nem jó választás lesz,mert a vélemények zöme mind negatív értékelés volt,de úgy voltam vele 1éjszaka mindegy. . . ). Telefonon 2*is egyeztettem,mindent lepontosítottam.
Az indulás napján kora reggel érkezett egy telefonhívás a hoteltől,hogy elnézésemet kérik de a foglalt szobában maradnak a külföldi vendégek és hogy jó lesz-e másik szoba? erre válaszoltam,hogy semmi gond de amit kértünk az legyen meg a felkínált szobában is. (tiszára néző erkély,3ágyas,max. 1emelet,parkoló)Erre a válasz természetesen. Este megérkeztünk. Kérdeztük autóval hova tudunk beállni? Válasz:Az utcára,de fizetős. . . Megkaptuk a kulcsokat,legfelső emeletre. . . . Na jó ennyi legyen a problémám. . . Felbaktattunk a csomagokkal a tetőtérbe. . . nincs erkély. . . . akkor már kezdett elfüstölni az agyam. . . vissza le,hogy ez a szoba nem az amit kértünk. . . adtak egy másik kulcsot a 2. emeleten,mert hogy az az egy szoba ami maradt. . nézzük meg megfelel-e? Megnéztük. . . szuper minden van erkély. . de nincs 3. ágy. . . vissza le. . mondtam 3vagyunk és nincs 3. ágy. . . válasz:nem tud mit csinálni. . Mivel este fél 9volt ezért maradtunk a tetőtérben és nem kerestem másik szállást. MAJD MEG FAGYTUNK! ! ! ! lementem hogy nagyon hideg van be lehet e kapcsolni a légkondit fűtés céljából? persze. . . vissza fel. . . de nincs beüzemelve. . . konkrétan olyan hideg volt hogy nem lehetett aludni. . . felvettük az összes ruhánk amit vittünk,magunkra teritettük a kikészített törölközőt és felvettük a szintugy kikészített köntöst. . . nem volt elég. . . Soha többet nem szállok meg ebben a ,,szállodában"és mindenkinek azt ajánlom még véletlenül se száljon meg ebben a szállodában! ! ! Reggeli kijelentkezés 30perc volt. . olyan szerencsétlen volt a recepciós srác. . . vicccc. . . komolyan vicccc! !