2016. szeptember 18.a párjával járt itt 45 Férjemmel ebédeltünk a Vadkörtében. Finom volt a dödölle illetve a tökmagos csirkemell is. Nem vártam gasztronómiai ízorgiát, egyszerű ,nagyon ízletes ételeket kaptunk. A személyzet udvarias ,és gyors kiszolgálásban volt részünk. Babi birka pedig külön műsorral szórakoztatott minket.
Ha kritizálnom kellene a helyet, csak annyi bántotta a szemem, hogy nem szedték le a leszáradt muskátlit
2016. szeptember 18.a párjával járt itt 55 Gyönyörű környezet. Udvarias , gyors kiszolgálás. Isteni vacsorát kaptunk. Kimondottan szeretem az olyan helyeket ahol rövid étlappal dolgoznak. A kevesebb több. Árai a minőséget tükrözi. A vendégvárásra kínált karotta krémleves, és a céklakrémleves is isteni volt. A csirke panírja utánozhatatlan, a tejfölös burgonya íze páratlan.
A párolt zöldségek kavalkádja , textúrája is tetszett. Férjem csülköt rendelt, paradicsomoskáposztával. Újragondolva. Jót tett a káposztának az újragondolás. Fantasztikus lett. A desszertek nekem egy csöppet édesek, de nagyon finom volt mindkettő. Ha újra az Őrségben járunk , ismét meglátogatjuk őket. Szívből ajánlom mindenkinek.