2018. augusztus 17.családjával járt itt 55Születésnapot ünnepelni mentünk a családdal.
Nem jártunk még ebben az étteremben, de sokszor elmentünk mellette. Gondoltuk, kipróbáljuk.
Röviden: könnyű megközelíthetőség, nagyon kellemes környezet, kiváló és megfelelő mennyiségű ételek, gusztusos tálalás, kedves felszolgáló.
Szóval minden jó, amit egy vendég elvár egy étteremtől.
A részünkről megérdemel egy Michelin - csillagot!
Mindenkinek ajánlom!
2018. június 23.családjával járt itt 25 Tavasszal tértünk be a Rigó étterembe. Eredetileg nem ezt terveztük, de az eredeti elgondolás nem jött be, mivel a kiválasztott étterem időközben megszűnt (noha a NET-en még szerepelt). Tehát betértünk, rendeltünk, és óriásit csalódtunk. A leves elég jó volt, de semmi extra. A főétel (csülök Pékné módra) kritikán aluli volt, közelében sem járt az eredetinek.
Kinézetre olyan volt mint a brassói. Amikor ezt szóvá tettük, annyi volt a nyegle válasz a pincér részéről, hogy ők így szokták. És az adag is elég gyenge volt. Ekkor kellett volna felállnunk és egy másik éttermet keresnünk. Sajnos nem tettük. A végén kértük a számlát. Nagyon drágán ettünk sz*rt. És még szemtelenül felszámítottak 7 % szervizdíjat is, amire természetesen előzetesen nem hívták fel a figyelmünket. Még jó, hogy amúgy sem akartunk borravalót adni, nem érdemelték ki. Tehát, aki jó éttermet akar, az messzire kerülje el a Rigót.