2018. július 31.a párjával járt itt 55 Fantasztikusan éreztem magam a négy napos pihenés alatt. A személyzet fantasztikusan kedves, eddig még sehol nem tapasztaltam ilyen mértékű figyelmességet. Gyönyörű környezetben van a szálloda, egyszerűen nem tudtam betelni a kilátással. Az ételek reggel is és este is nagyon finomak.
Nagyon szimpatikus, hogy mindenféle ételérzékenységre fel vannak készülve, de érkezésünkkor a recepción mondták is, hogy szóljunk ha bármi probléma, érzékenység vagy allergia lenne, mindent megoldanak. A medencék és az egész wellness részleg is nagyon szép tiszta. Nagy álmom volt egyszer eljutni ide, de nem is csalódtam semmiben. Biztosan vissza fogunk térni.
2016. augusztus 31.családjával járt itt 55 Nèhány hónappal ezelőtt fedeztük fel a vendèglőt. Akkor úgy tèrtünk be, hogy szűk egy óránk volt ebèdelni, amit a pincèrnek jeleztünk ès szerencsère figyelebe is vettèk, kávèval együtt vègeztük egy óra alatt. Szóval a szemèlyzetre egy rossz szót nem lehet mondani.
A napokban tèrtünk vissza ismèt. Nagyon a hangulatos a kinti rèsz, szuper èrzès, hogy a tó ott van az ember lába alatt. Isteni finom halászlevet ettünk ès bősèges kètszemèlyes tálat. Nagyon jó vasárnapi ebèd volt. Jobb,mint otthon! :)
2016. május 4.a párjával járt itt 55 Áprilisban volt szerencsénk párommal 3 napot eltölteni a csodálatos Kúriában. Fantasztikusan éreztük magunkat. Az épület és a park gyönyörű, a szobák igényesen fel vannak újítva. A személyzet nagyon kedves, figyelmes. Az ételek hihetetlenül finomak és változatosak, a reggelinél és vacsoránál is nagy a választék, mindenki talál kedvére valót.
A Kastélyszálló wellness részlegét korlátlanul használhattuk, amit egy rövid sétával lehet elérni, de ez abszolút nem zavaró, sőt! Mindenkinek ajánlom, pároknak, családoknak egyaránt. Szuper élmény volt! :)
2014. október 21.a párjával járt itt 45Nem a legjobb hely Szegeden, viszont egész finomak az ételek, az adagok megfelelőek. A kiszolgálással semmi problémánk nem volt, gyorsan megkaptuk a választott ételt. Az árakkal viszont nem teljesen vagyok megelégedve, hiszen inkább hagyományos ételeket szolgálnak fel, semmi különlegesség, ami indokolná a magas árakat.
Nekünk "B" terv volt az Alabárdos, annak megfelelt.
2014. augusztus 26.családjával járt itt 55 Augusztusban itt ünnepeltük a nagymamám születésnapját 9 fővel. A személyzet hihetetlenül figyelmes és segítőkész. Előre foglaltunk egy kinti asztalt, de mivel reggel kicsit fújt a szél felhívtak minket, hogy nem szeretnénk-e inkább egy benti asztalt. Vihettünk tortát és mikor azt a pincér kihozta, megbeszélés nélkül lejátszották a Boldog Születésnapot számot.
Az ételek fantasztikusan finomak és bőséges adagot szolgálnak fel. Nagyon szép, szinte lakodalomba illő, terített asztal várt minket. Semmi negatívumot nem tudok mondani.
2014. július 27.a párjával járt itt 55Ha arról van szó, hogy étterembe szeretnénk menni Szegeden, elsőként biztos a Classic Café jut eszünkbe. Eddig még soha semmi rosszat nem tapasztaltunk tőlük. Az ételek isteni finomak és bőséges adagot szolgálnak fel. A személyzet fiatal és nagyon kedvesek. Az étterem nagyon hangulatos belül is és a grillkertje is. Szuper féláras akciókat szoktak szervezni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2014. július 20.a párjával járt itt 45Azon kívül, hogy pici szobát kaptunk és nagyon meleg volt a szobában, semmi rosszat nem tudok elmondani a hotelről. A személyzet kedves, segítőkész. Reggelinél hatalmas a választék, a vacsorák finomak és bőségesek. Péntek este hangulatos, élő zenés gulyás partyban volt részünk.
Nagy előnye, hogy közvetlenül a strand bejáratával szemben található.
Összességében jól éreztük magunkat.