2013. május 24.a párjával járt itt 55Férjemmel töltöttünk két éjszakát a szállodában. Csodálatos a kilátás a Velencei-tóra. A személyzet nagyon kedves és segítőkész, az ételek nagyon finomak. A wellness részleg minden igényt kielégít. Minden szolgáltatással meg voltunk elégedve. Remélem minél előbb vissza tudunk menni, pihenésre, feltöltődésre tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2013. május 22.gyerekekkel járt itt 55A gyerekeimmel voltam itt, nagyon jól éreztük magunkat. Barátságos a személyzet, az ételek finomak, minden nagyon tiszta, kellemes érzést kelt. Szép a szoba, jó a kilátás. A wellness részleggel is meg voltunk elégedve. Sok jó programot kínáltak, mindennel meg voltunk elégedve. Szívesen mennénk még többször is, remélem sor kerül rá. Mindenkinek ajánlom.
2013. május 22.családjával járt itt 45 Lányom névnapjára hívtam meg pár embert erre az alkalomra az étterembe. Az ételek finomak és bőségesek voltak, a helység tiszta volt. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves és készségesek voltak. SZÉp kártyával lehet fizetni és ez is nagy előny az étteremnek.
Mindenkinek ajánlani tudom, ha valaki az útról betér, gyorsan kiszolgálják és tovább folytathatja az útját, nem kell betérni a városba.
2013. május 22.családjával járt itt 45 Férjem öccsének az esküvői vacsorája volt ebben az étteremben. Minden nagyon finom és bőséges volt, a felszolgálók kedvesek, készségesek voltak. Másnap keresztelőre voltunk ugyanoda hivatalosak és az erre az alkalomra elkészített hideg tálakkal is meg voltunk elégedve. Minden nagyon finom volt.
Tiszta, rendezett környezet, a gyerekeknek még külön részt is biztosítottak.
2013. május 22.a párjával járt itt 55Férjemmel töltöttünk két éjszakát a szállodában. Mikor a lehetőségek közül választottunk, egyszerre elnyerte a tetszésünket a csodás elhelyezkedés. Nagyon szép helyen van a szálloda, remek volt a wellnes része, csodaszép a Tisza-tó, nagyon finomak és bőségesek voltak az ételek. Nagyon jó és kedvezményes árú kirándulásokat lehet tenni a környéken.
2013. május 21.a párjával járt itt 45Pünkösdkor jártunk ott férjemmel. A fogadók nagyon kedvesek voltak, a reggelivel meg voltunk elégedve. A medence nagyon kellemes volt, a pezsgőfürdő kicsit gyenge. Hévíz központjától elég messze van, gyalogtúrához viszont kellemes távolságra. Keszthely közelsége miatt a programokból lehetett válogatni, a Tófürdő csodaszép. Mindenkinek ajánlani tudom.
2013. május 21.családjával járt itt 55Két éjszakát töltöttünk a szállodában férjemmel és lányommal.
Gyönyörű kolátás nyílt a szobából a várra. A lovagi torna bemutató nagyon tetszett, az utána következő vacsora szintén elnyerte tetszésünket. A pezsgőfürdő hatalmas, és szinte folyamatosan müködött. A svédasztalos reggeli és vacsora nagyon finom és bőséges volt.
2013. május 21.a párjával járt itt 55Két éjszakát töltöttünk Pünkösdkor a szállodában. Nagyon szép kilátás nyílik a Balatonra. A személyzet nagyon kedves, az ételek nagyon finomak.A szombat esti vacsoránál zene is volt, nagyon jó hangulat volt, sokat táncoltunk. mindennel meg voltunk elégedve, csak ajánlani tudom mindenkinek.