2016. március 31.barátokkal járt itt 45Gyakori kirandulo helyeink koze tartozik Tokaj. Egy kellemes turazas utan jolesik kiulni a Tisza-parti etterem teraszara, ahonnan kellemes kilatas tarul elenk. Eloetelkent csakis halaszle johet szoba, masodik fogaskent pedig a 2 szemelyes Bonchidai-tal,amiben mindkettonk megtalalja a kedvere valot. Visszatero vendegek vagyunk, de rossz tapasztalataink nincsenek a hellyel kacsolatban. A borvalasztekat viszont lehetne szelesiteni
2016. március 31.a párjával járt itt 55Az etlapon a kezmuves hamburgerek szeles valaszteka tarul elenk a hagyomanyostol az extrem izvilaguig. Piritott zsomle, friss, finom hus, rengeteg zoldseg es otletes szoszok. En egy friss burgert rendeltem. A hozza kinalt hazi sultkrumplit kar lett volna kihagyni, amihez pikans martogatos is jar. Ezek utan meg elfogyasztottam egy isteni turo rudi milkshaket is, amit szinten tudok ajanlani.
Kellemes, retro hangulatu hely, gyors es udvarias kiszolgalassal ;)
2015. február 5.barátokkal járt itt 55 Balatonfoldvar a kedvenc balatoni nyaralohelyunk es szerencsere itt talaltuk meg a szamunkra tokeletes ettermet is. Legeloszor 2006-ban tevedtunk be ide, azota is visszatero vendegek vagyunk, szinte majdnem minden evben. Etelvalaszteka igen szeles es ehhez igazodo italvalasztekkal rendelkezik. Mind a hazai, mind a nemzetkozi izek megtalalhatoak az etlapon.
Finomabbnal finomabb grillezett husok, zoldsegek, szinesebbnel szinesebb salatak es gyumolcsos fagyikelyhek es nem utolso sorban a Cocktail-bar bodito kinalata, melyeket izlesesen diszitve szerviroznak. A palmak, leanderek, a pergola teto es a teritek is mind a mediterran hangulatot fokozzak. Szeretnem meg kiemelni a pincerek kimagaslo figyelmesseget es szakszeruseget is. Mindennel maximalisan meg vagyunk elegedve,osszessegeben egy divatos fiatalos hangulatu etteremkent tudnam jellemezni, amit mindenkinek csak ajanlani tudok