2019. augusztus 25.a párjával járt itt 55 Péntek este voltunk ott házzasági évfordulót ünnepelni. A kedves olasz pincèr-Szakács nagyon kedvesen fogadott . Minden bor és étel a menün Olaszországból hozzák! Nagyon finom fehér bort ittunk(8000ft. körül), előételnek fekete kagylót a párom füstölt lazacot friss zöldségyon.
Föètelnek sóban sült sügért rendeltünk párolt zöldségekkel meg spenót tálal rendeltünk amit nagyon kedveltünk! Ami még nagyon érdekes van lehetőség három felvonásos vacsoràra amit a kedves vendég előtt készitenek el. Desszertnek nem maradhatott ki a lemoncello híres olasz ital és tiramisu. Ami nagyon tetszett hogy dessertből lehet kérni kicsit meg közepest,ugyanis túlságosan tele voltam. Legközelebb tésztát fogok enni mert azt is nagyon kedvelték a vendégek. Kiszolgálás nagyon jó, mindenre odafigyelnek. Hétvégén fontos asztalt foglalni mert mindig teltházas! Kitűnő magasrangú étterem Budapest szívében!
2014. szeptember 20.családjával járt itt 45Szèp kis hangulatos ètterem, ugyan pàr èttel nem volt az ètlapról de ami volt finom volt. Pincèr segitõkèsz. Àr megfelelõ.