2015. december 8.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A kedvenc helyem! Legyen szó fagyiról, süteményről vagy tortáról. . . messze a legjobbak-árban, minőségben és választékban! Annyi fajta fagyi van, hogy felnőtt létemre sem tudok választani, mindig vannak különleges és új ízek. A süteményből akkora a választék, mint másik 3-4 cukiban összesen!
Vannak hagyományos sütik is, de mindig meglepnek valami újdonsággal. Mindig kipróbálok min. 3 fajtát. Tortát is többször készíttettem, gyönyörűek és finomak voltak mint minden más is! Aki Tatabányán jár, feltétlen nézzen be!
2015. december 8.családjával járt itt 15Az utóbbi időben többször is próbáltunk itt ebédelni, de rájöttünk, hogy az étterem már nem is működik.
Az internet szerint persze nyitva van, telefonjuk kicseng...a parkoló tele autókkal. Megérkezve csak azt tapasztalod l, hogy sötét van, a székek az asztal tetején. Legalább egy zárva táblát kirakhattak volna!
2015. december 6.a párjával járt itt 35Nem egy olcsó cukrászda, a választék nagyon kicsi és szinte mindig ugyan azok a sütemények vannak.
De szép, hangulatos hely.
2015. december 6.családjával járt itt 35Nagyon szép, hangulatos étterem.
Az ételek és a kiszolgálás már kevésbé ilyen jó.
Az ételek minősége alul maradt az elvárttól, a kiszolgálás pedig lassú volt. -pedig alig volt vendég-
2015. december 6.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem a legszebb/leghangulatosabb hely-kicsit retro-, de az ételek finomak és a kiszolgálás is jó!
Eddig mindennel elégedett voltam, amit itt ettem.
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük!jöjjenek máskor is! :)
2015. december 15., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos
2015. december 6.barátokkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ételek finomak, sosem volt vele probléma. Viszont a kiszolgálás olyan lassú, amit máshol sosem tapasztaltam!-kivéve ha menüt kér valaki, azt hamar kihozzák-
2015. december 6.egyedül járt itt 55Menüs étkeztetés-leves és 4 féle főétel-a városban két helyen is. Rendszeresen eszek itt, sosem csalódtam semmiben!