2023. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 55 Augusztus utolsó időszakában töltöttünk pár napot a szálláson. A személyzet, a tisztaság és a reggeli is szuper volt(svéd aszatlos). A konyha jól felszerelt (kávéfőző, mikró, hűtő, evőeszközök, tányér, pohár, villany rezsó, lábas. ) Kis iskolás korú gyermekkel érkeztünk, aki nagyon örült a kertben lévő trambulinnak és jakuzzinak ( ez utóbbi külön díjas).
Volt egy kis csúszda és hinta ezek inkább pici gyerekeknek valóak. Pár perc sétára a vadásztanya étteremben vacsoráztunk esténként, ajánlom a helyet mindenkinek nagyon jók az ételek. Az egri strandot is meglátogattuk ami csúcsszuper volt, minden elvárásom felülmúlta (gyerekeknek szuper medencék, illetve több gyógyvizes medence is van, na meg persze a ritka köztes ahova bemehet a gyermek és szülő is. Ebből is van választék ott. ). Ami nekem pici csalódás volt a szállással kapcsolatban, hogy az általunk foglalt oldalon medencét ábrázoló kép is található (nem kérdeztünk ugyan rá külön sajnos) ,ami nem fedi a valóságot, pedig pont azért választottuk, hogy helyben van fürdőzési lehetőség, de nem volt. Azt a választ kaptuk már a helyszínen hogy biztosan a közeli fürdő képe látható ott. Végülis ezen felül szuper kis nyaralásunk volt. A babámnak utazóágyat is tudtak biztosítani sok gyermekes család szállt meg itt(több külföldi). A parkoló teli volt, így csak első naptudtunk beállni, pedig elég sok férőhely van, de gondolom teltház volt. Az utca túl oldalán meg tudtunk állni gondnélkül. (Nem fizetős övezet). Szépkártyát (is) használtunk, ha ez az infó segítség valakinek. Szóval összességében szívből ajánlom.