2017. november 18.a párjával járt itt 55 Először jártunk itt és nagyszerű 3 napot töltöttünk el a párommal! A kiszolgálás remek és a személyzet kedves, segítőkész tényleg megtesznek mindent hogy a vendég jól érezze magát valamint az ételek is nagyszerűek voltak! Az évfordulónkat mentünk megünnepelni és fantasztikus ajánlatot kaptunk a hoteltől. . .
kedvezményesen egy körágyas jacuzzis lakosztályt aminek persze kimondhatatlanul örültünk! Köszönünk mindent és ami biztos, hogy bár most először de nem utoljára jártunk itt. :)
Csak annyit mondhatok aki teheti látogasson el ide és akkor ő is tapasztalja milyen szuper is! Ajánlom mindenkinek!
2016. augusztus 15.a párjával járt itt 55 Idén augusztusban volt szerencsénk kipróbálni az éttermet. Többször is voltunk náluk a nyaralásunk alatt és minden alkalommal nagyon színvonalas kiszolgálást kaptunk pincértől és napszaktól függetlenül. Nekünk nagyon ízlett amiket kipróbáltunk, kiadós adagok volt mind a levesek és a főételek is. Nem maradtunk éhesek!
Ajánlom az őszibarack krémlevesüket és a talicskás levest is! Főételből a vaslapon sült tarja szelet, tejfölös krumplival és sörös pecsenyelével (a pontos nevére nem emlékszem már )