2014. február 21.gyerekekkel járt itt 55 Én maximálisan elégedett voltam,az elvárásaimnak megfelelt. Tisztaság,kényelem,a látnivalók közelsége,segítőkészség. Jó kapcsolat a vendéglátókkal,de mégsem tolakodó. A szobák elhelyezése biztosította a zavartalan pihenést. Mi korán érkeztünk-kb. de 11-kor-,de nem jelentett problémát.
A csomagjainkat elhelyezték délutánig,mi addig körül néztünk a környéken,feltérképeztük a terepet. Ott létünk alatt,ami 5 nap volt,kérés nélkül kitakarították a szobánkat és a fürdőt. Az étkezést azért nem értékeltem,mert nem vettük igénybe,de lehetőség volt rá. Nagyon jól felszerelt és nagyon szép tiszta konyha és étkező állt a rendelkezésünkre. A helyiségek tágasak,kényelmesek. Összevetve nagyon elégedett voltam. A jövőben tervezem,hogy ennél hosszabb időre is visszamegyek,vagy télen síelni,akkor is itt szeretnék majd megszállni.
Akácvirág Vendégház válasza
Nagyon köszönöm a maximális értékelését.
Örülünk, hogy jól érezték magukat és elégedettek voltak, szeretettel várjuk vissza!
2014. február 25., Akácvirág Vendégház, tulajdonos
2014. január 1.gyerekekkel járt itt 55 Kiváló a konyhája. A különleges finomságok mellett a megszokott ízeket is megtaláltuk. Mi olyan ételeket kerestük,amelyeket nem szoktunk otthon készíteni. Egyik sem okozott csalódást. Mind az ízvilágot,a tálalást és a mennyiséget remeknek találtuk. A tálalás változatossága is elnyerte tetszésünket,ezzel is fokozták a kulináris élményeket.
Az étterem nagyon hangulatos,ízléses jól illeszkedik a vár környezetéhez. A kiszolgálás előzékeny,segítőkész de mégsem tolakodó,erőltetett. Ezek mellett a vendég mindig nyugodtan étkezhet. Amit a honlapjukon ígértek az mind megfelelt a valóságnak. Eleve jónak találtam azt,hogy ilyen módon már előre tudtam tájékozódni és tervezni. A számla sem okozott kellemetlen meglepetéseket. Soha nem volt szükség egy-egy tétel tisztázására sem. Az árak a környezethez mérten sem voltak irreálisak,én mérsékeltnek találtam. Ide bármikor szívesen visszamegyek és bárkinek nyugodtan merem ajánlani.