2017. október 22.a párjával járt itt 25 Nagyon csalódottak voltunk. A szoba szép volt,csak hideg. Szóltunk a recepción,ezután enyhén de meg oldódott. a fürdőszoba viszont hideg maradt az elutazás napjáig. Sem a törülközők sem a fürdőköntős nem száradt meg,és mivel elég hüvös volt az ott tartózkodásunkor,ezért zuhanyozni is hidegben kellett.
A recepción meg reklamáltuk,jött is szerelő de a hideg ugyanúgy megmaradt. A vacsoránál várni kellett,de egy néhány asztalon ott volt a foglalt tábla. Tájékoztathatnák a vendéget hogy lehet igényelni asztalfoglalást. Nem beszélve a szomszéd szoba átépítéséről,ahol a nap folyamán zörgés,és a tapéta ragasztó szaga áramlott át hozzánk. A gasztronómia tökéletes volt,a kínálat bőséges,az étel finom volt. Ez a pozitívum az egészben. Mivel egy kis pihenésre és lazulásra vágytunk ,ezért választottuk ezt a felnőttbarát szállodát,de sajnos nem úgy sikerült ahogy szerettük volna. ,és ehhez mérten nem kevés pénzbe került.
2016. március 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal először voltunk Zalakaroson. Az első benyomás nagyon sokat jelent! Érkezésünkor egy barátságos kedves úriember fogadott bennünket. A korrekt ismertető után egy tágas szép szobába érkeztünk,aminek a berendezése és a tisztasága minden igényt kielégítő.
Soft All inclusive ellátáson voltunk,ezt ajánlom mindenkinek,a konyhája szerintünk magasan átlag felett teljesít,mint minden más. Nagyon jó ötletnek tartottuk,hogy az asztal a szobaszám alapján van kijelölve,ami nagyon-nagyon ritka. A wellnes részleg fantasztikus,a kinti úszómedence már csak hab a tortán,ami télen is szuper jó és meleg. Összeségében számunkra minden tökéletes volt,ha akartunk volna akkor sem találtunk semmi kivetni valót. Köszönjük a személyzetnek,és mindenkinek a csodás napokat!
2016. március 2.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy igen kellemes hétvégét töltöttünk el a szállodában. A személyzet nagyon kedves az ellátás is megfelelő,a hotel wellnesz részlege kifogástalan,különösen azért is mert nem túl-
zsúfolt mi szívesen kihasználtuk érkezésünk napján. Közel a fürdőhöz ez így nagyon kényelmes,ami szép és minden igényt kielégítő.
A szoba tágas és tiszta,összesítve mi nagyon jól éreztük magunkat
mint a szállodában és a fürdőben is. Köszönjük Harmónia!
2015. július 14.a párjával járt itt 55 Születésnapi ajándékként kaptuk a lányoméktól ezt a csodás három napos Wellness pihenést. Igaz kicsit messze kellett(400km)autózni ezért a csodás látványért,de "megérte". A szálloda fekvése,a panoráma, a várra nézve, elbüvölö. A személyzet udvarias,segítökész,a kiszolgálás remek,tisztaság és rend jellemzö a hotelre.
Az ételek izlésesek,változatosak finomak. Wellness részleg kiváló,nagyon tetszett a müködése,azt kapcsoltunk be ami Nekünk éppen megfelelt. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Maga a város szépsége,a vár látványa és a környezet gyönyörü. Örülünk hogy itt lehettünk. Köszönjük a vendéglátást.
2015. július 14.a párjával járt itt 45 Nagyon kellemes napokat töltöttünk a Hotel Kakaduban. Családias hangulat,szép környezet,a Wellness rész tiszta,hangulatos,nem zsúfolt,külön kiemelhetö a gyönyörü növényzet,a jaccuzi ami szinte tökéletes. A svédasztalos reggeli nagyon megfelelt,böséges,friss és finom. A menüvacsorával voltak egy kis gondjaink.
Szobák tiszták,kényelmesek. A személyzet barátságos segítökész,és vendégbarát,ennek köszönhetöen nagyon jól éreztük magunkat.
2015. január 28.a párjával járt itt 55Gyönyörü környék a szálloda****kiváló, kellemes szobák,fantasztikus wellnesz,kedves személyzet. Böséges választékos ételek,nagyon finom ízekkel. A Barlangfürdö közel van,egy nagyon szép parkon át, ahol mókusok ugrándoznak az úton,ami csodás és felejthetetlen. Nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt,mindenkinek szívesen ajánlom!
2015. január 28.a párjával járt itt 45Csodálatos három napot töltöttünk a szálloda kényelmes csodás lakosztályában,standardt szoba foglalásunk volt,de átépítés végett egy csodás lakosztályt kaptunk. A félpanziós ellátás kiváló,a Wellnesrész szuper volt,gyönyörü környezet,tisztaság. A Hotel minden tekintetben kitünö,összeségében nagyon jól éreztük magunkat!
2014. augusztus 15.a párjával járt itt 552013 novemberében jártunk itt a párommal,amit egy nyeremény jóvoltából használtunk fel. Nagyon kellemes hely,pihenésre,kikapcsolódásra különösen alkalmas. Az ellátás kiváló,személyzet kedves és figyelmes,az ételek ízletesek és bőségesek. A medencék tisztasága és hőfoka nagyszerű. Összeségében nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük VIKTORIA!
2013. október 30.a párjával járt itt 45 Mint Wellnes szálloda kiváló,minöségi,aszemélyzet figyelmes és inteligens. Minden igényt kielégítö. Szobánk szép és tiszta,kényelmes,a svédasztalos reggeli kifogástalan, a vacsora ízletes ami a Ködmön csárdában volt fogyasztható,hangulatos zene mellett. A Szépasszony Völgy varázsa,a boros pincék hangulata,a vár és a város látványa felejthetetlen.
Kellemes emlékekkel tértünk haza. Reméllem még vissza térünk,nagyon elégedettek voltunk. Köszönjük "Ködmön".
2013. október 23.barátokkal járt itt 15 Párommal,és barátainkkal voltunk tavaly októberben ebben a Wellnes szállodának sem mondható valamiben,amit elfelejteni képtelenek vagyunk. nagyon rossz emlékeink vannak,ami összesítve nagyon-nagyon rossz, az étel minösíthetetlen,mindenért fizetni kell,talán még a levegöért is,meg az álottvizes szagú köntösért,távirányítóért.
. . azaz mindenért. Még ilyen rossz helyen,ennyire rossz kínálattal és ilyen hozzáállással nem voltunk sehol. Sajnáljuk az erre elvesztegetett idöt,és resteljük a barátaink elött,hogy erre a helyre hívtuk Öket. . .