2019. augusztus 25.családjával járt itt 45Megérkezésünk után egy kis szobában találtuk magunkat az emeleten. Sajnos az olvasottakhoz képest halat nem lehetett fogni.
A vacsora több előre kialakított étlapról történt, az ételek finomak voltak. Reggeli svédasztalos.
Volt lehetőség csónakázni, fürdeni a tóba, környéken sétálni, vagy elutazni a környező településekre. Ezekkel mind elégedettek voltunk.
2017. július 23.gyerekekkel járt itt 45 1 hetet töltöttünk el a szállodában. Sajnos a légkondicionálás csak felár ellenében vehető igénybe. A szoba kényelmes volt, a szobához erkély is tartozott. A benti wellness megfelelő. A szállodához tartozó farm is érdekes volt. A reggelinél a személyzet frissen sütött többféle ételt, valamint vacsoránál kis palacsintát, és naponta váltakozva fánkot és lángost.
Volt sertés, szárnyas, hal és marha húsból készült étel is 2 leves mellett, de a gyerekmenünél javaslom a rántott sajt, rántott hús ételeket is. Néhány tányér tisztasága nem volt megfelelő, de összességében megfelelő volt.
2017. július 23.gyerekekkel járt itt 55Már másodszor tértünk vissza a szállodába. Kellemes környezetben helyezkedik el a szálloda. Jó wellness részleg, változatos, finom tematikus vacsorák, reggelinél hiányzott a vaj, és a változatosság (naponta ne csak sima tojásrántotta legyen, hanem lehetne néha hagymás, kolbászos, szalonnás is). Még valószínű visszatérünk.
2015. október 26.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda szép, látszik még rajta az, hogy új. A bútorok szépek, a szobák tágasak. Mozgáskorlátozott szobát kaptunk fürdőszobával. Ez a fürdőszoba kisebb javításra szorulna, mert zuhanyzáskor úszik a fürdőszoba, s előbb-utóbb tönkre fog menni az ajtófélfa. Gyenge vízfolyás mellett sem bírja a lefolyó elvezetni a vizet, és folyik mindenfele.
Más fürdőszobákban zuhanykabin van, ott gondolom ilyen probléma nem lép fel. Étkezésnél gyakran 1-1 ételféleség elfogyott, és sok idő múlva került újra feltálalva, így ez sokszor torlódáshoz vezetett. A wellness részlege nem túl nagy, így ha többen szeretnék igénybe venni zsúfolt lenne, de mikor mi voltunk szerencsére csak néhány ember vette igénybe. Nyáron gondolom ez nem lesz gond, de télen igen. A takarító, a masszőr és a pincér és recepciósok kedvesek voltak. (igaz hiányzott a fürdőköntös, és a kézmosó szappan, amit a recepción felírtak, hogy pótolják, de végül másnap újra kellett kérni a takarító nénitől, aki készségesen segített nekünk. )
Összességében a szálloda szép, modern, és néhány változtatás mellett jó választás lehet, ha kedvező marad az ára.