2015. január 25.családjával járt itt 45 kellemes szép hely! Finom olaszos ételek,a kiszolgálás udvarias. kellemes szép hely! Finom olaszos ételek,a kiszolgálás udvarias. kellemes szép hely! Finom olaszos ételek,a kiszolgálás udvarias. Jó hely tudom aljánlani másoknak is! ! ! ! Egyedül álló a keméncés sültjei! ! kellemes szép hely! Finom olaszos ételek,a kiszolgálás udvarias.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Az idén nyáron voltunk a feleségemmel egy csodálatos hosszú hétvégén. Tökéletes volt minden! Az étterem megfelelt az elvárásainknak és finomak voltak az ételek, a személyzet udvarias és segítő kész. Maga szállodai azt nyújtotta amire egy négycsillagos szállodában elvárható. minden adott volt hogy jól érezzük magunkat.
Meg kell említeni a csodálatos környezetet és magát a gyönyörű várost Ráckevét is. Csak ajánlani tudom ezt a helyet és ajánlóm is mindenkinek!
2014. április 24.gyerekekkel járt itt 55Remek hely fantasztikus kiszolgálás, nagyon finom ételek, figyelmesek és precízek. 2013 júliusában voltunk itt és nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek tudom ajánlani. A gyerekeim is jól érezték magukat,mert a szülinapját tartotta a panzió és nagyon hangulatos vetélkedőket és műsorokat szerveztek a várkertben. Lehet hogy még vissza térünk máskor is!