2019. július 22.a párjával járt itt 55 A hotel tájékoztatója valóságos: csend, nyugalom, csodálatos környezet. A személyzet kedves és szolgálatkész. Remek kirándulásokat tehetünk a környék lankáin, településein, de a hotel kínálta programokról nyugodtan kérdezzék a recepciót foglaláskor. Senki sem mobilozik végre! A bensőséges hall kandallós nappalira emlékeztet.
A hotel kutyavendégei is kellő figyelmet kapnak, akik meghálálják, hogy gazdijukkal tölthetik a vakációt. A gyerekeket klassz játszótér, nappaliban játszósarok, társasjáték várja. A lényeg, legyünk együtt, figyeljünk a szeretteinkre az itt töltött idő alatt. Az étrendben a húsimádók, gyümölcs- és zöldségimádók, no meg az édességek rabjai is megtalálhatják a kedvükre való finomságokat. Eldönthettük, hogy az étkezéseket a nekünk fenntartott asztalnál, vagy a szabadban, a teraszok valamelyikén szeretnénk-e. A kávé finom, a zirci apátság csapolt söre remek. A wellnes pont megfelelő ahhoz, hogy ellazuljunk. A minden szempontból kiváló vendéglátó hotelt jó szívvel ajánlom azoknak, akiknek a felüdülést nem csupán a medencés pihenés jelenti.