2017. április 17.gyerekekkel járt itt 55 Remek hétvégét töltöttünk el az Arcanum hotelben. Mi egy 3 gyerekes család vagyunk a gyerekek kora 3-4-8. A szálloda nagyon elegáns és nagyon szép parkkal rendelkezik. Érkezéskor a recepción minden szükséges információt megkaptunk. A személyzet nagyon kedves, segítőkész és barátságos a szoba felszereltsége és tisztasága is dicséretet érdemel.
Köszönjük a be készített ajándék italt. Az ételek változatosak és finomak ,a wellness is jól használható. A húsvét alkalmával a gyerekeknek állat simogató, tojásfestès és tojás vadászat volt a végén minden gyerek ajándékot kapott. Kis gyerekes családként csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük az Arcanum hotel dolgozóinak ezt a csodás hétvégét.
Arcanum Hotel válasza
Kedves Fodorné Kiss Noémi!
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, nagy örömünkre szolgált, hogy vendégeink között üdvözölhettük Önöket. Bízunk benne, hogy legközelebb is vendégül láthatjuk Önt és kedves Családját.
Tisztelettel:
Arcanum Hotel****