2014. augusztus 26.barátokkal járt itt 45 Véletlenül találtunk rá erre az étteremre, átutazóban. Az étlap elég változatos, nem csak a szokásos rántott, töltött stb. ételek találhatóak rajta. A legfőbb erénye még ezek mellett, hogy csaknem minden ételből lehet kis adagot kérni. Így azok is tudnak választani, akik nem olyan nagy étkűek.
Másodjára már nem véletlenül, hanem szándékosan álltunk meg az étteremnél, ahol a kellemes teraszon barátainkkal finom ebédet ettünk. Az árak nem túlzóak, tehát jó áron, jót lehet enni.
2014. július 27.a párjával járt itt 45 Kellemes a hotel, kiváló az étterme, kedves a személyzet és nagyon finomak a borok. Ha bővebben értékelem, akkor kezdem az étteremmel, ahol nagyon finomakat ettünk minden alkalommal. (Egy hét végét töltöttünk ott) A borkóstoltató hölgy is remek munkát végez, szívvel lélekkel beszélt a pincészet borairól a kóstolás közben.
A hotel csendjét csak a szomszédos kocsma teraszán ülő vendégek zavarták. A mi szobánk éppen a terasz fölött volt. Más zavaró körülményről nem tudok beszámolni.
2014. július 4.gyerekekkel járt itt 55 Finom ételek, kedves személyzet, hangulatos, szép környezet jellemzi a helyet. Nem túl drága, bőséges adagokat kaphatunk. Minden ízlést kielégít a választék, hiszen vannak nehezebb és könnyebb fogások az étlapon és amit külön méltányolok, hogy lehet kis adagot is kérni csaknem minden ételből.
Már többször ettünk itt barátokkal, családdal, kettesben és még nem csalódtunk.