2020. november 17.barátokkal járt itt 35 Augusztus elején voltunk barátokkal egy jó nyaralás reményében. De tévedtünk. Kezdjük az elején. Érkezéskor elkérik a teljes nyaralás összegét még nem voltam olyan helyen ahol így csinálják már ekkor feltűnhetett volna valami. Elfoglaltuk a szobánkat semmi különös 2 különálló szoba. Mondjuk lemegyünk a wellneszbe.
Belül 1 kis barna víz odakinn gyönyörű medence. Próba Olyan hideg volt mint a Duna. Na vissza. Jöttek a barátok 1 éves kisgyerekkel kérdik kisgyereknek víz az nincs max 1 kétméteres kerek beton csésze. A medence mellet folyamatosan megy a tuc tuc zene ami 20 éve volt menő a discóba ez számunkra idegesítő volt. Vacsora 4 felnött 1 tini 1 kicsi kérdés etetőszék az nincs elég ha keres akkor lehet hogy talál választ kaptuk. Italt kérdés után víz? az nincs. A pincérek flegmák és semmi udvariasság. 1 éves kisleánynak a vízét kellet volna megmelegíteni a barátomat küldözgették 1 pincértől a másikig 30 mp re kellet volna melegíteni de nem sikerült tűz forró lett megfoghatatlan meleg pincér ez így sikerült. Flegma arrogáns pincérek. Ha nem kellet volna kifizetni 1 nap a nyaralást akkor könnyes búcsút intünk egymásnak. Távozáskor meg se kérdezték jól e éreztük magunkat semmi. Lenne mit tanulni még. De mi többet biztos nem megyünk ide.
Silver Hotel válasza
Tisztelt Volt Vendégünk!
Sajnáljuk, hogy ennyire negatív tapasztalattal távoztak szállodánkból. Nem mentség a kollégák részéről, de augusztusban szerencsére nagyon telítve volt szállodánk, ezáltal azonban mindenki le volt terhelve. Elnézést kérünk az olykor durva, nem megfelelő viselkedésük miatt.
Szállodánk nem gyermekbarát, nem is hirdetjük így, amennyiben a barátaik érkezés előtt érdeklődtek volna, tájékoztattuk volna a medencékről. Egy 4 csillagos szállodában nem előírás, hogy legyen víz az asztalon, itallapunk mindenki számára elérhető.
2020. november 24., Silver Hotel
2019. augusztus 21.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már többszörös vendégei vagyunk a szállodának. 2felnött+2 gyereka kiinduló pont. Elhelyezésünk a régi szárnyban történik a tetőtérben. A vellnes részleg az egyik legjobb ahol jártunk. Az étkezés reggeli+ vacsora szerintünk az egyik legjobbak közé tartozik.
Ha teli van a szálloda a vacsoránál nem engedik csak úgy mászkálni az embereket az asztalok között van arra 1 ember aki ezt felügyeli 1 család ki 1 család be szerintünk ez nagyon jó.
2019. augusztus 21.a párjával járt itt 35 Egy áprilisi hétvégén voltunk itt. Azt hittük hogy kevesen lesznek a szállodában de tévedtünk. A recepciós kis hölgy nagyon kedves volt elmondta mi merre van mivel még nem voltunk itt. A szoba kicsi de barátságos. A belső wellnes részlegről ne beszéljük olyan kicsi és használhatatlan. Egy kád méretű melegvízes medence meg egy kicsi úszómedence 5*3.
Lehet hogy nyáron nagyon jó a Balaton közelsége miatt mivel saját Balaton partja van de köztes időben nem tudom. A kaja jó volt a kilátás a Balatonra szép. Nyáron a szálloda előtt fizetős a parkolás amikor mi ott voltunk még nem volt az.
2019. augusztus 21.barátokkal járt itt 55 Redszeres visszajáró vendégei vagyunk a szállodának. Nekünk nagyon bejön a csend nyugalom a víz jó medencék. Rengeteg zöld terület napágyakért nem kell verekedni mint a nagy strandon. A vacsora nagyon jó Ízletes finom. Július végén voltunk az idő kedvezett mi nem szorultunk be a belső medencékbe.
Aki 1 hét nyugalmat akar de este szeretne kimenni a nyüzsgő városba annak az megadatik. Akár kis közepes vagy nagy gyerekkel egyaránt.
2017. november 27.a párjával járt itt 55Október közepén voltunk egy hosszú hétvégére. A tetőtérben kaptunk szobát a szoba nagyon szép de odaérkezésünkkor nagyon hideg volt a szobában nekem kellet a radiátorokat kinyitni. Amúgy a szálloda gyönyörű a medencék szépek és kellemes hőfokúak. Az étterem maga a csoda.
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel válasza
Kedves Csernyi Norbert!
Köszönjük visszajelzését, örülünk, hogy összességében jól sikerült a pihenésük.
Várjuk Önöket legközelebb is!
Üdvözlettel: MenDan Hotel csapata
2018. január 23., , MenDan Magic Spa & Wellness Hotel