2017. november 5.a párjával járt itt 25 A wellness-részleg tágas, azonban hétvégén kifejezetten zsúfolt, egy üres szék nem volt szombat délután 5-kor, hogy a törülközőinket letegyük. Ezenkívül, a gőzkamra csak délután 4 és este 8 között üzemel. A masszázsterem és só kamra felett van a konyha, így a nyugodt pihenés helyett húsklopfoló zaját kénytelen a vendégek hallgatni.
Az ételek többnyire átlagosak, bár újratöltés fél 8 után már nem történt (9-ig volt a vacsora hirdetve), a kávé rossz, a péksütemények szárazak voltak. Az étterem személyzete sem a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtotta. Az egyik vacsora alkalmával egy fiatal pincérnő 2 pohár bor tartalmát öntötte az ölembe, ezt követően pedig egy rövid bocsánat kérést követően elviharzott. Vissza kellett mennem a szobámba átöltözni ugyanis deréktól lefelé borban úsztam, még a fehérneműm, zoknim, cipőm is olyan volt. . . Ez már önmagában megalapozta az este hangulatát, azonban az, hogy a személyzet ezt követően úgy tett, mintha mi sem történt volna, ugyanúgy kifizettették a bort velünk, és a ruhatisztítás lehetőség sem kínálta fel, véleményem szerint nem megengedhető egy 4 csillagos hotel számára. A hotel pozitívuma, hogy szép környezetben van és tiszták a szobák, habár a tetőtérben kifejezetten fáztam este, fűtőtest nem volt, a légkondicionáló berendezés pedig nem tudta felmelegíteni a szobát (nyílászárók rosszul zártak).