2024. augusztus 4.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A gunarasi Hotel Európa kiváló étterme, néhány perc kényelmes sétára található a hoteltől. Nagyon finom, ízletes ételeket készítettek, reggelinél és vacsoránál is minden ételből jutott az étkezési időszak végén érkezőknek is, folyamatosan figyelte a személyzet az ételeket, ha valamiből már kevés volt vagy elfogyott, azt pótolták.
Minden étel nagyon finom volt, a halászlé volt az egyik kedvenc a vacsoránál. Desszertet is kapott minden vendég a vacsoránál! Köszönjük a nagyon finom ételeket!
2024. augusztus 4. járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Érkezésünkkor a személyzet készségesen segített, gyorsan és zökkenőmentesen sikerült elfoglalni a szobánkat. Tisztaság rendben volt, nagyon jó illat fogadott minket a szobában. Extra kényelmes az ágy, nagyon jót lehet aludni a hűvös, klímás, csendes szobában. Szabadidőnkben tudtunk játszani a játékszobában, ahol 3 játékból is választhattunk.
Gyermek(ek)kel érkezők kis játszósarkot is találnak a hotel földszintjén. Étkezés kiváló volt, mindem étel nagyon ízletes volt a reggelinél és vacsoránál is egyaránt. Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, néhány perc sétára több buszmegálló is található; parkolási lehetőség is van a hotel előtt és a hotel udvarában is. Köszönünk mindent!