2015. július 24.a párjával járt itt 55 Novemberben töltöttünk itt 2 éjszakát a párommal, mi nagyon meg voltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves volt, a pincérektől a recepciósokon át a szerelőbácsiig, aki feljött megjavítani az elromlott ajtónkat. A problémakezelésre is 5 pontot adok nekik. Mi svédasztalos reggelit és vacsorát kértünk, bőséges volt a kínálat és minden nagyon finom volt, folyamatos volt az utánpótlás.
Nagyon jó, hogy a hotelből egyből át lehet menni a strandra, a hotel wellness részlegével is nagyon meg voltunk elégedve. Én mindenkinek ajánlanám, plusz pont, hogy a hotel oldalán el lehet csípni jó kis akciókat.
2015. július 24.a párjával járt itt 55Egy napot voltunk Sopronban és városnézés közben tértünk be ide egy sörre. Nagyon megtetszett a hely hangulata és a kiszolgálás is remek volt, így ebédre is ezt a helyet választottuk. Nem csalódtunk, az ételek nagyon finomak voltak és az adagok is bőségesek, alig tudtunk megmozdulni utána. Ha legközelebb Sopronban járunk, biztosan náluk fogunk ebédelni.
2015. július 24.a párjával járt itt 45 Egy estét töltöttünk az Aranykereszt hotelben a párommal, mi összességében meg voltunk elégedve az ellátással. Ami nem tetszett nekünk az a recepció és a közös helyiségek kinézete volt, ami kissé korszerűtlen, viszont a szoba szép volt és tiszta. A szolgáltatásokat nem tudom jobbra értékelni sajnos, a tekepálya nem működött és mást nem nagyon lehet csinálni a hotelben.
Mi csak reggelit kértünk, az teljesen rendben volt, viszont az minket is zavart egy kicsit, hogy csak üveges italokat lehet kapni. Mindezekért az apró negatívumokért kárpótolt minket a személyzet kedvessége, a jó elhelyezkedés és a barátságos árak. A kis kiülős udvar különösen tetszett, mert nagyon hangulatos.
2015. július 21.a párjával járt itt 45Egy vacsorát töltöttünk el itt, elég sokan voltak bent ebben az időben. A kiszolgálással nem voltunk elégedettek, mivel fizetés után nem nagyon törődtek velünk és elég sokat kellett várni az ételre. A berendezésre illetve a tisztastisztaságra nem lehet panaszunk, mert teljesen rendben volt. Az ételek is nagyon finomak voltak, viszont kicsit drágák
2015. július 21.a párjával járt itt 55A kiszolgálás nagyon profi volt, és jó helyen is van az étterem. Mi menüt ettünk, ízlett minden és így az ára sem volt húzós. Mindenhol tisztaság volt.