2023. október 5.gyerekekkel járt itt 55 A tatai fényes fürdő területén lévő faházban már több alkalommal nyaraltunk. Igazi nyugalmas kikapcsolódó nyaralások voltak ezek minden alkalommal. Az itt töltött idő alatt mindig ellátogatunk a fürdő mellett található Fényes Tanösvényre. Ugyan már nagyon sokszor voltunk, de ezt a helyet sosem hagynám ki.
Valódi kikapcsolódás, gyönyörködünk a csodálatos tájban. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a csendre, nyugalomra vágyik.
2023. október 4.gyerekekkel járt itt 45 Nagyon sokszor láttam már fotókat a visegrádi Hotel Silvanusról, ami nagyon megtetszett, s elutaztunk mi is a családdal. A kültéri medencéből rálátunk a Duna kanyarra, amely lélegzetelállító és csodálatos. Már az is ha csak leülünk a fűbe és gyönyörködünk. Valódi élmény.
A medencék picit hűvösek voltak számunkra, tavasszal voltunk, de lehet hogy sokat ezt szeretik, én a minél melegebb vizet szeretem :)
Az étkezést mondhatjuk úgy, hogy valódi királyi lakoma, fenséges ételekkel. Napközben a környék látnivalóit is megcsodáltuk, elsétáltunk sokfelé. Feltöltök egy fotót a kültéri medencéből való kilátásról.
2023. október 3.gyerekekkel járt itt 55 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a tihanyi Club Hotelben. Még be sem megyünk a szállodába, már öröm itt lenni. Tihany és környéke gyönyörű Balaton parti hely. Öröm a levendulaillatú Tihanyban sétálgatni a panorámában gyönyörködni. Az egész napos sétákat kirándulásokat követően jóleső érzés a Hotel wellnes részlegében pihenni, ellazulni a medencékben, szaunákban.
A reggelik vacsorák nagyon finomak, kifogástalanok. A szoba, szép tiszta rendezett. Külön kiemelném, hogy a fürdőben Tihanyi levendula termékek vannak bekészítve (szappan, sampon, tusfürdő). Reggelente nagyon felüdítő az úszómedencében úszni, hogy közben rálátunk a Balatonra. Az étteremről töltök fel pár fotót. Nagyon jól éreztük magunkat, vissza fogunk menni.
2023. október 2.gyerekekkel járt itt 55 Az idei évben 10. alkalommal nyaraltunk a családunkkal Harkányban, már leírtam a Harkányi Gyógy és Strandfürdőt mennyire szeretjük. A Korona Hotelben szállunk meg minden évben. Helyileg tökéletes az elhelyezkedése, kényelmesen átsétálunk a fürdőbe. A szállás tiszta, rendezett.
Félpanziós ellátást veszünk igénybe, a reggelik során mindenki talál kedvére valót, könnyű reggelit fogyasztunk általában. A vacsorák kifogástalanok, nagyon finomak, háromféle menüből lehet választani. Mi úgy érkezünk meg minden évben, hogy végre újra itt vagyunk. Remélem még nagyon sokáig tudunk együtt nyaralni.
2023. október 2.gyerekekkel járt itt 55 Számunkra Harkány az egyik legjobb kikapcsolódást jelentő hely Magyarországon. Az idei évben 10. éve nyaraltunk itt együtt a nagycsaládunkkal. Én a családommal, húgom a családjával és a szüleink. Nagyon szeretjük a fürdőt a gyógymedencéket, lepkemedencét, úszómedencét, csúszdákat. Egy igazi családbarát strand, hatalmas zöld alapterületével.
Nagyon sok jó időt töltöttünk itt. Jövő évben is itt fogunk nyaralni. Az egész napot a strandon töltjük minden évben az egy hét alatt. Már várjuk a jövő évi nyaralást is. Esténként pedig nagyon kis sétákat teszünk a városban amiről feltöltök egy fotót is. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a Baranya megyei gyöngyszemet.