2014. szeptember 16.barátokkal járt itt 55 Barátokkal voltunk Villányban szeptember második hétvégéjén és a választásunk a Borbarátok vendégházra esett, mint utóbb világossá vált, jól választottunk! Számunkra tökéletesen megfelet a szállás, teljesen otthonos, felújított, tiszta házikó! Mindennel fel van szerelve, ami akár egy hétvégére, de akár egy egész hétre kell!
Számomra fontos opció az internet, szóval az ingyen wifi nálam minden vitt! Ami még fontos, hogy nagyon közvetlenek voltak velünk, mintha csak visszajáró vendégek lennénk, a kulcs átadása mindenféle ellenőrzés, igazolványmutogatás, szerződéskötés nélkül zajlott, mint ahogyan a visszaadás is. Nálam ez a bizalom jele és teljesn pozitív! Mi grilleztünk is, arra is van lehetőség. Az árban benne volt egy borkóstoló is, amit természetesen igénybe vettünk, ez is abszolút pozitív! Összességében csak ajánlani tudom, barátságosak, jó az ár-érték arány, finomak a borok és Petra rétese :) Ha Villányba megyek, márpedig megyek még, én őket fogom keresni!