2018. december 20.a párjával járt itt 45
A személyzet rendkívül segítőkész volt (pl. kerestek nagy méretű köntöst mikor másodszorra vittem vissza a 2 méteremmel őket), kedvesek, profik (sok mosoly, problémamegoldás, előre köszönés, stb) és figyelmesek! A reggeliző hangulatos (főleg a TV-vel :)), a reggeli maga átlagos de nem kellett várni sokat ha valami kifogyott, mert gyorsan pótolták.
A wellness rész nagyon szuper, több mint amit vártam. Talán egy növény, egy kis hangulatvilágítás még elférne, de a jakuzzi és a szaunák pazar élményt adnak! Egyetlen plusz ami még elférne, hogy ha nem csak 20 óráig lehetne használni, hanem akár 22-23 óráig is. Első éjszakára borzalmas párt fogtunk ki szomszédnak, de miután ezt reggel megemlítettem a recepción, nagyon gondosan odafigyeltek, hogy a következő két éjjel kit "osztanak" be mellénk, és kiváló munkát végeztek ugyanis mindkettő pár akit "kaptunk" pihenni érkeztek, csendesek voltak. Köszönjük! Gábor