2024. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 25 4 ágyas szobához 2 ici-pici szemetes tartozik, ami még akkor sem elegendő, ha nem ott étkezünk, nincs pelusos kisgyerek. 5 napon keresztül nincs takarítás, azaz a kukákból dől a szemét. Én 3 gyerekkel utaztam. A gyerekek este csipszet ettek - és tényleg nagyon odafigyelve a tisztaságra - és 1-2 morzsa lehullott a földre.
Tele lettünk hangyával. Az esti műszakos pasas odaadott nekem (! ) egy felmosó vödröt, hogy tessék azzal eltüntetni a hangyákat (! ! ! ! ). K. anyázott a gyerekek előtt stb. . . Ez milyen módi már? ? ? Másnap reggel az állkedves tulajnő közölte, hogy "önnél is megjelennek a hangyák, ha bent esznek". Nem is tudom, hogy ott helyben miért nem raktam helyre, de nagyon, vagy írtam be a panaszkönyvbe. . . A férjem 1 napra utánunk jött, de nem aludt ott, nem fizettünk a szállásért, de tényleg csak addig maradt volna a szobában, amíg összeszedjük a cuccunkat, hogy lemehessünk a partra. A tulajnő kb 1 percen belül a szobában termett és azonnal számon kért minket, hogy ugye nem gondoljuk komolyan, hogy nem fizet és használja a mosdót. . . A reggeli kielégítő és friss volt, az ágyak nyikorognak, a pici hűtő (tényleg nagyon pici) hangos, a klíma szintén hangos, a fürdőszoba elszívójára még a holtak is felébrednek, a konyha tök felesleges, mert semmit sem tartalmaz -még egy kiskanalat sem. . . Minden közel van, ez tényleg nagyon megkönnyítette a helyzetet. Mi soha, de soha többé nem tesszük be a lábunkat oda, bármilyen "olcsó" is (a plusz étkezéseket beszámítva egyáltalán nem olcsó ! ! ! ). 3*-ot ez soha sem ért! ! ! !
2024. augusztus 7.gyerekekkel járt itt 25 3 gyerekkel voltam az éteremben. Kemencés Gyrost rendeltünk mindenkinek+sült krumplit+limonádét. A kiszolgálás gyors és kedvesek voltak. A hely nagyon hangulatos. Sajnos az étel nagyon nem volt jó. Az egész tiszta mócsing, tele porccal. Nem vagyok válogatós, meg finnyás sem, de ez még számomra is ehetetlen volt.
A gyerekek a sült krumplin kívül egy falatot sem ettek, pedig nagyon finom lett volna a fűszerezése és a húsmennyiség is rendben lett volna. Dinnyés limonádé helyett málnásat kaptunk, de ezt meghallotta a pultos és szó nélkül rakott bele nekünk dinnye szirupot! Azt nem tudom, hogy a hirdetett 1790 ft-os kemencés gyros, az mire vonatkozik, ha az étterembe beülsz, akkor az már 3e Ft! Így mi 20e ft-ot hagytunk ott. Én azt javaslom, hogy reklamáljanak, ha valami nem megfelelő. Nekem is ezt kellett volna tennem. Kár érte! Mi biztosan nem eszünk itt többet.