2013. május 10.a párjával járt itt 55Én 2 évvel ezelőtt voltam ott (4 napot töltöttünk el a párommal), és csak pozitív tapasztalataim vannak. Az ételek nagyon finomat és nagy adagok. A pincérek udavariasak, kedvesek, az étterem tiszta és szép. Az egész kúria hangulata és nyugalma elkápráztatott minket, maximálisan feltültődtünk az ott töltött napok alatt. Szívesen visszatérnék még a Geréby Kúriába!
2013. május 9.családjával járt itt 55A mennyezet számunkra is nagyon furcsa volt, de végül sikerült megbarátkoznunk vele. :) Nagyon szép, tiszta, és modern volt a szobánk, és gyönyörű volt a táj is, amire a szobánk nézett. A Balaton-part közel van, pár perces sétával elérhető. Az ételek finomak voltak. A wellness rész nagyon szuper. Összességében: 5-ös!
2013. május 9.családjával járt itt 45 Én 2012 júniuásban voltam itt Édesanyámmal. Nekem is az a véleményem, mint az egyik értékelőnek, hogy kicsit "szocreál" típusú a szálloda, de végülis panaszra nem lehetett okunk, mert tisztaság volt, és kedves volt a személyzet. Néha-néha sikerült eltévednünk, mert elég nagy és labrintus-szerű a hotel, de a 3.
napra már sikerült teljesen kiigazodnunk rajta. A félpanziós ellátással nagyjából elégedettek voltunk, ha jól emlékszem 2 vagy 3 menüből lehetett kiválasztani a vacsorát. A kinti és a benti medencék is szuperek, bár én inkább az idősebb korosztálynak ajánlanám ezt a hotelt a gyógykezelések miatt. Amikor mi ott voltunk, akkor is inkább ez a korosztály volt többségben. A hévízi tó kb 10-12 perces sétára van a hoteltől. Összességében pozitív a véleményem.
2013. május 9.a párjával járt itt 35 Én 2010 decemberében jártam itt a párommal, de sajnos nekünk annyira nem nyerte el a tetszésünket ez a szálloda. Sose fogom elfelejteni, hogy a recepciós azt mondta nekünk, hogy nagyon szép, a tóra néző szobát kapunk a nem tudom hányadik emeleten. Nagyon megörültünk ennek, alig vártuk, hogy láthassuk a magasból a híres gyógytavat.
Amin felértünk, gyorsan kimentünk az erkélyre, de tavat sehol nem láttunk, csak a sétálóutcában lévő házak tetejét. Nagyon csalódottak voltunk ezután. Az épület sem kívül, sem belül nem valami szép, sőt inkább azt mondanám, hogy felújításra szorul. Lehet, hogy azóta már javítottak az állapotán, nem tudom. Nagy előnye, hogy közel van a tóhoz, és a központban van. A gyógyfürdőbe egy hosszú folyosón keresztül juthattunk át, de mivel tél volt, nagyon hideg volt a folyosó (épp valami felújítási munkálatokat végeztek), mi pedig csak egy fürdőköntösben mentünk. Visszafele is kénytelenek voltunk vizes fürdőruhában menni. . . Gondoskodhattak volna szerintem a vendégek egészségéről, hogy ne minden vendég betegen térjen haza a pihenésből.
2013. május 9.a párjával járt itt 55Én 2 évvel ezelőtt voltam ott (4 napot töltöttünk el a párommal), és csak pozitív tapasztalataim vannak. Az ételek nagyon finomat és nagy adagok. A pincérek udavariasak, kedvesek, az étterem tiszta és szép. Az egész kúria hangulata és nyugalma elkápráztatott minket, maximálisan feltültődtünk az ott töltött napok alatt. Szívesen visszatérnék még a Geréby Kúriába!
2013. május 9.a párjával járt itt 55 Nagyon szép és modern hotel, mindennel elégedettek voltunk. Nagy erkély tartozott a szobánkhoz, ami nekünk (dohányzóknak) kedvezett. A kiszolgálással és az ételekkel is elégedettek voltunk. Csodaszép környezetben található a hotel, a kinti medence nagyon szép. A Sári Csárda a hoteltől pár méterre található, érdemes kipróbálni, mert szuper hely.
A hotelhez tartozó mini állatkert nagyon jó ötlet, a gyerekeknek nagyon fog tetszeni (bár nekünk felnőtteknek is tetszett). Engem a gyönyörű környezet és a nyugalom fogott meg elsősorban, de a hotel is kiváló volt! Szívesen visszatérnék még ide a jövőben (bár nem valami olcsó hely). Értékelésem: 5-ös! :)
2013. május 9.a párjával járt itt 45 Tavaly novemberben töltöttünk el 3 napot ebben a hotelben. Nyugodt, csendes környezetben van, az erkélyes szobánk egy tóra (és a parkolóra) nézett. Nagyon tetszett, hogy minden szobához tartozik erkély, ez kedvez a dohányzóknak. Az étterem a hoteltől pár méterre található, nagyjából meg voltunk elégedve az ételekkel.
Azt kicsit sajnáltuk, hogy gyalog elég messze van Dombóvár, így kénytelenek voltunk autóba ülni. Érdemes átmenni Kaposvárra, mert autóval elég közel van, és nagyon szép a sétálóutcája. A szoba szép tiszta volt, a fürdőszobával is meg voltunk elégedve. Ping-pongozni és billiárdozni is lehet, mi ki is próbáltuk ezeket. Tőlünk parkolási díjat nem kértek, ha jól emlékszem, bár mi kuponnal mentünk, és az valószínűleg az tartalmazta az ingyenes parkolást is. Értékelésem: 4-es
2013. május 9.a párjával járt itt 45 A párommal töltöttem el itt 3 napot. Úgy indítottunk, hogy alig találtuk meg a szállást, mert GPS-szel mentünk, és az a hegy másik oldalán akart felvinni az erdőn keresztül. De csak egy irányból lehet megközelíteni, mert a hotel egy zsákutca végén található. Tehát kb 1 óra bolyongás után végre megtaláltuk, de ez egyedül a mi hibánk.
A recepciós srác nagyon udvarias és kedves volt. Mi a B épületben kaptunk szobát, amivel elégedettek is voltunk, tiszta volt és csendes. A vacsorák finomak voltak (félpanzió esetén 2 menü közül lehet választani), a reggeli lehetne egy kicsit változatosabb, mert mind a két reggel ugyanazok voltak kb, de tulajdonképpen a 3 csillagos szállodáktól nagyjából ez a színvonal várható el. Péntek esténként élőzenés vacsora van, ez nagyon tetszett, nagyon jó ötletnek tartom! :) A kilátás nagyon szép, meg a környezet is, közvetlenül a hotel mellett van az erdő és a turista út. Nem messze van a kisvasút végállomása, gyerekeseknek ajánlom (mi azt nem próbáltuk ki). Az állatkert is nagyon közel van és a TV-torony is, aminek a tetejére 750 Ft-ért fel lehet liftezni. Csodaszép a kilátás fentről, ha valaki Pécsen jár, szerintem mindenképp menjen fel legalább egyszer az életben. :)
2013. május 9.a párjával járt itt 55 Én 3 éve voltam ebben a hotelben, de felejthetetlen élmény marad. Nagyon szép, tiszta, modern szálloda, eddigi életem során talán ez volt a legszínvonalasabb hely, ahol megszálltam. A félpanziós ellátás egyszerűen fantasztikus volt, olyan ételeket kóstolhattunk meg, amilyeneket azelőtt soha (pl marhanyelv).
Azóta se ettem egyik szállodában sem ilyen finom ételeket! Az egyetlen negatív tapasztalat, hogy a parkolásért fizetni kell, pedig általában ingyenes szokott lenni mindenhol. Mi ezért inkább kinn álltunk meg, mert nem álltunk olyan jól, hogy ki tudjuk fizetni azt a kb 3000 Ft-ot a 3 napért (már nem emlékszem pontosan az árára). Értékelésem: 5-ös :) :) :)