2016. február 7.a párjával járt itt 55 Egy romantikus hétvégét töltöttünk ott a férjemmel. Tényleg csak pozitívat tudok mondani! ! ! Minden tökéletes volt! ! ! Mindent megtett a szálloda személyzete, hogy a hétvége valóban romantikus legyen és az is lett! ! ! Az elhelyezkedés: kitűnő, bent a belváros kellős közepén. Minden nevezetességet rövid sétával meg lehet nézni.
Szolgáltatások: mint már írtam minden a romantika jegyében! Pezsgő bekészítés, szívecskés csokoládé (de mindkettőből minőségi! ) Apróságok, de sokat emelnek a színvonalon. Pl. alma a recepciónál kirakva aki kéri viheti alapon. . . Gasztronómia: A svédasztalos reggeli minden igényt kielégít, a félpanziós menü meg nagyon-nagyon finom volt! ! ! Tisztaság: Mindenhol tisztaság és rend (Wellnesben , folyosókon, szobákban, étteremben)
Személyzet kedvessége: hát sok helyen jártunk már, de ennyire mosolygós, kedves és vendégekre odafigyelő személyzettel nem találkoztunk! ! ! ! Első éjszaka rendezvény volt a félemeleten és ennek zaja nagyon felhallatszott a 2. emeletre, de a személyzet (legfőképp az akkor dolgozó recepciós hölgy) hozzáállása nagyon helyén volt. Felajánlottak egy legfelső emeleti szobát és másnap még italkupont is kaptunk. A felső szobát végül nem foglaltuk el és második éjjel már nem volt semmi gond. . . Még kiemelném a masszírozó hölgy kedvességét és arany kezét :)
Köszönünk mindent az egész szállodának.