2022. április 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A környék nem bővelkedik vendéglátóhelyekből, pláne nem a jókból, de a Capri üde színfolt. Mindig kedves kiszolgálás, és finom ízek fogadnak. 2 főétel / 2 desszert / 2 üdítő összesen nem került 11 ezerbe. Máshol ez a minőség és adag sokkal többe fájna. Mindenkinek csak ajánlani tudom, de főleg az olasz konyha szerelmeseinek!
Rendszeresen betérünk ebbe a cukrászdába, rosszat még sosem ettem. Rengeteg féle süti van, valószínűleg mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A túrós sütijeik kifejezetten isteniek, de a macaronjaik is finomak! A fagyik is isteniek, ráadásul rengeteg tejmentes van.
2022. április 25.a párjával járt itt 55 Szerettünk volna egy kiadósat reggelizni, ezért gyorsan kerestünk valamit a környéken. Igy találtunk rá a Tintára, ahol kellemes meglepetések sora fogadott. A hely maga igazán hangulatos és barátságos, ezt a személyzet is csak erősíti. Én mogyorós kávét kértem, és nagyon finom volt.
A vártakkal ellentétben nem volt mű íze, illetve a lazacos eggs benedict is az elvártakat hozta. Legközelebb is ide fogunk jönni, ha brunch-ra vágyunk. :)
2022. április 22.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavaly nyáron jártam itt, a környezet gyönyörű. Via-ferretazni is van lehetőség, én ezt kihagytam, de izgalmas volt figyelni a bátrabbakat. Az Őrlőműhely talán a kisebbeknek érdekes, felnőttként sokat nem adott az élményhez. Talán egy picit lehetne több ülőhely, hogy kényelmesen eltölthessen itt az ember egy kis időt, de így is abszolút megéri felsétálni a tengerszemhez. A parkolásnál ajánlott figyelni, a kavicsok nem túl autóbarátok.
2022. március 23.a párjával járt itt 55 Ketten vállaltuk be a legnehezebb szobát, miért ne? alapon. Több szabadulószobában voltam már Budapesten, de a legtöbb már csak a dohos pinceszag miatt sem volt számomra túlságosan élvezhető. Itt ilyesmiről szó sem volt - a szórakoztató kihívás, az igényes környezet és a kedves dolgozók hármasa miatt abszolút megérte az élmény az árát!
Meglepő módon időben ki is jutottunk, bár ezért meg is tettünk minden tőlünk telhetőt. De ha nem így lett volna is abszolút ajánlanám mindenkinek, akinek van 60 perc szabadideje.
2022. február 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hétvégén a környéken volt programunk, aminek a végére igencsak éhes lettem, ezért hát gyorsan igyekeztünk találni egy helyet, ahova beülhetünk. Így esett a választásunk a Meatology-ra. A felszolgáló rendkívül kedves volt. Eredetileg magyar Angust kértem volna, de az USDA PRIME-ból volt kisebb darab húsuk, így végül inkább azt választottam.
Jó döntésnek bizonyult, és tökéletesre készítették! A pác átjárta az egész húst, úgy sütötték ahogy kértük és a köretek is isteni finomak voltak. Sajnos az ár miatt ez lehetetlen, de ha tehetném, hetente ide járnék, ha nem gyakrabban. :)
2021. december 10.a párjával járt itt 15 Az előétel és a leves kifejezetten finom volt, úgyhogy reménykedve vártam a főételt. Nem sok vendég volt, ennek ellenére sokat kellett várni, de ez még nem lett volna gond. Azonban sajnos a steak-ünk sokkal inkább volt rare, mint medium. Ez feltételezem orvosolható lett volna, ha szólunk róla, csakhogy minden más elem a tányéron HIDEG volt, így már bevallom, értelmét sem láttam jelezni.
Ilyen még sehol nem fordult elő velem. Az állagokat tekintve sem volt számomra kielégítő a fogás, a püré inkább volt mártásnak nevezhető. A hely maga is igazán hangulatos, de itt is gond volt a hőmérséklettel. Lehet csak nekünk, de még a párom is fázott, ami rá nem jellemző. Én beburkolóztam a kabátomba az étkezés folyamán, de senki nem kérdezte meg, beljebb szeretnénk-e ülni például (lehetőség lett volna rá).
2021. augusztus 17.a párjával járt itt 55Egy kisebb kiállításra számítottam, ami a hely méretét tekintve igaz is. Azonban a kiállítás maga rendkívül érdekes és sokszínű. A tulaj kedves és segítőkész. Pont talakozhattunk egy Argema mittrei-vel is, lenyűgöző volt. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlom.
2021. augusztus 10.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A szállás felkeresett telefonon öt óra körül, hogy biztosan megyünk-e, mert sajnos az oda vezető úton sajnos a vártnál sokkal lassabban haladtunk. Kései érkezésünk ellenére a recepciós úr kedvesen, mosolyogva fogadott minket. A szobák tiszták voltak és az ágy is kényelmes volt. A fürdőszobába praktikus lenne zuhanyfüggönyt tenni.
A reggeli is finom volt és bőséges. Összeségében tökéletes szállás azoknak, akik a napot nem a szállodai szobájukban akarják tölteni.
18 fotózott hely / 2 oldalon