2023. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 25 Minden évben a Kőrösöknél nyaralunk nagy családdal. Mivel egy ideig a Cs. [moderálva - a szerk. ] zárva volt, kipróbáltuk a Nagy. Magyarországot. . Hát kár volt. . . marhapörkölt galuskával. . . tocsogott a paprikás zsírban az egész , mintha zsírleves lett volna, Én ugyan néhány szelet kenyérrel, tunkolva próbáltam legyőzni-sikertelenül.
. . ,a galuska szottyos,ragadós volt,ja és az egész kaja a kinti 35 fok ellenére hideg volt. . . szóval ilyet itt ne rendeljetek! !
2023. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 45 3 éve augusztusban fedeztük fel kőrösi nyaralásunk során. Legkisebb unokánk augusztusban ünnepli szülinapját és egy málnás tortára vágyott. . . Itt rendeltük meg, Igaz,hogy fagyasztott málna volt a tetején (na még szép,augusztusban! ! ) de nagyon kellemes volt a gyümölcs, a krém és a piskóta is.
12 szeletes volt,díszítésekkel, tűzijátékkal együtt is egy legolcsóbb budapesti cukihoz képest is még közel 30%-al kevesebbet fizettünk a pontos határidőre elkészült tortáért ! (lásd a fényképet! ) Azóta is minden évben amikor itt nyaralunk Békésszentandráson, felkeressük a CUKI CUKIT a finom sütikért, fagyiért és a kedves kiszolgálásért.
2023. április 1.a párjával járt itt 55 A hotel gyönyörű,remekül felszerelt. Itt az erkélyes standard szoba is tágas,igényesen berendezett. A wellness részleg nem túl nagy,de néhány napos látogatás esetén elegendő. A hotel gasztronómiája is kiváló. A személyzet rugalmas,kedves,udvarias,mindenben segítőkész. Egyetlen gond a mélygarázs parkoló helyeinek szűkössége.
Egy középkategóriás személyautót szinte csak "cipőkanállal"lehet be és kiparkolni. . . ráadásul 4 ezer Ft. /éj. őrzés nélkül! . . . . Egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom,kiváló!