2014. október 17.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem Győr egyik legszebb helyén a Radó szigeten van. Sokszor vacsoráztunk már a családommal itt, főleg mert a 3 manóm is nagyon szeret Drake's kapitányhoz járni. Kedvenc helyük a mentőcsónakban van. De a taton is kipróbálták már a kormánykereket. Sőt a pincérek a nagy sürgés mellett is, még az egyik régiség pisztolyt is a fiúk kezébe adták, persze utána mindenkinek ezt újságolták.
. . A terasz tele van virágokkal és a csodálatos kilátás nyílik a Püspökvárra és folyóra. A régi hatalmas fák alatt nagyon hangulatos vacsorázni, persze itt is van olyan dolog ami leköti a gyerekeket míg elkészül a vacsi, szökőkút, ágyúk, óriási vasmacska, amit persze minden alkalommal kipróbálnak. Nagyon tetszik az is a gyerekeknek h. a teraszon még a kutyusokat is megkínálják vízzel míg a gazdi vacsorázik. Ilyenkor ősszel még a gesztenye szedést is beiktatjuk vacsora után a szigeten. Visszatérve az étteremhez az étlapon sok finomság van , de a gyerekek nagyon válogatósak és az is jó ebben a helyben, hogy nem gond ha valami egyszerűbbet kérünk nekik. A pincérek kedvesek és előzékenyek és egy kettő nagyon jó fej. A férjemmel az első randik is itt volt. Az esküvőnket és a nászéjszakánkat is itt töltöttük. Nem felejtem el a rózsa szirmokat az ágyon és a pezsgőt. . . Csak ajánlani tudom ezt a helyet. . .